0%

Multidimensional 2.0 Retreat

Det är så roligt att så många vill ses live trots att jag gör olika distanslösningar, så på det viset har jag tillsammans med olika tidigare deltagare i programmen kommit fram till en 2.0-lösning och uppgradering av det gamla Multidimensionella programmet som varit så populärt sedan starten av det 2012.

I detta retreat så ses vi IRL under en fantastimagisk vecka och däremellan tar du del av Multidimensional Light Online Program på distans via din dator eller mobiltelefon, precis när du vill och har tid.

Under en vecka utforskar vi naturlandskap tillsammans där vi besöker Englands andliga skatter, lär känna varandra och besöker viktiga kraftplatser samt provar på att träna dragon yoga. Jag kommer också att dela mina smultronställen med er, och visa de magiska affärer där jag själv köper kraftsmycken och oljor mm.

I Glastonbury, Avalon, besöker vi Glastonbury Abbey, Chalice Garden, de heliga källorna i Avalon, St Michaels Tower på Glastonbury Tor och mycket mer. Vi åker även till Tintagel, Cornwall, för att besöka platsen där Kung Arthurs slott låg, och Merlins grotta. Under det besöket åker vi även till det vackra vattenfallet St Nectan’s glen.

Kostnaden för detta är 19.999 kronor inkl 6% moms och i detta så ingår resor från Glastonbury i England till Stonehenge, Avebury och Tintagel samt inträde till Glastonbury Abbey och Chalice Garden. Orsaken till denna momssats beror på att det vi gör under retreater är att visa dessa unika världsarv.

Datum: Midsommarveckan 2020

Glastonbury, England: 7 dagar (vi planerar att fira sommarsolståndet och midsommar där, så boka så snart du kan med tanke på boende, då det är ett speciellt firande och många besökare!)

Kostnad för resa till och från England ingår inte, ej heller boende, men vi har många bra samarbeten där du får rabatter.

Vi sammanstrålar alla i Glastonbury tillsammans, och utgår därifrån, om inte annat bestäms. Det går långfärdsbuss direkt från terminalen på Heathrow till Glastonburys centrum, så det är jätteenkelt att ta sig dit – men vi kommer också erbjuda hämtning på flygplatsen vid en viss tidpunkt. Mer detaljer om detta i den hemliga Facebookgruppen! Lätta luncher ingår då vi gör naturvisningar.

Multidimensional Light Online utan certifiering ingår utan kostnad (tidigare pris för dessa delar av det Multidimensionella Programmet var 50.000 skr inkl moms), och du betalar endast för naturvisningarna i England. OBS! Det finns inga krav att man ska ha deltagit i onlineprogrammet, utan det är endast ett erbjudande.

För de som redan gått Multidimensionella programmet (8 delteman) eller Multidimensional Light Online tidigare, kontakta oss om ni vill komplettera med naturvisningsveckan i England till en extra kostnad.

 

 

Naturområden

De naturområden vi besöker är unika i sitt slag och inkluderas bland annat i Sveriges Natura 2000-områden,
men ofta även i UNESCO:s världsarv.

Visningarna går till genom guidade rundvandringar i naturområdet där vi guider visar vägen genom terrängen,
och där syftet är att på olika sätt informera om de fantastiska platser som är en del av vår värld.

I de fall där de behövs tar vi oss dit med transporter tillsammans.

Play Cover Track Title
Track Authors