0%

Multidimensional Mediumship™ Avalon Retreat

Det är så roligt att så många vill ses live trots att jag gör olika distanslösningar, så på det viset har jag tillsammans med olika tidigare deltagare i programmen kommit fram till en 2.0-lösning och uppgradering av det gamla Multidimensionella programmet som varit så populärt sedan starten av det 2012.

I detta retreat så ses vi IRL under en fantastimagisk vecka och däremellan tar du del av Multidimensional Mediumship™ Light Online Program på distans via din dator eller mobiltelefon, precis när du vill och har tid.

Under en vecka utforskar vi naturlandskap tillsammans där vi besöker Englands andliga skatter, lär känna varandra och besöker viktiga kraftplatser samt provar på att träna dragon yoga. Jag kommer också att dela mina smultronställen med er, och visa de magiska affärer där jag själv köper kraftsmycken och oljor mm.

 

 

VAR: Retreatet sker på platsen för världens hjärtchakra, där vi har en av våra baser i världen; Glastonbury (Storbritannien) eller det som bland många kallas för Avalon.

NÄR: Midsommarveckan 2020 onsdagen 17 juni – onsdagen 24 juni  2020, vilket är vid tiden för Sommarsolståndet.

Till Glastonbury är det lätt att ta sig, då vi hämtar upp våra deltagare med buss i London vid Heathrow flygplats den 16 juni kl 16:00, om inte annat anges. Det går också bussar (National Express) direkt från flygplatserna (Heathrow och Stanstead) i London till Glastonbury. Snabbast går det från Heathrow och då går också bussen direkt utanför terminalen.

Vill man kan man även åka till Bristol för att därifrån ta en buss från Bristol Airport till Bristol busstation. Därifrån kan du ta 376-bussen till Glastonbury. Se till att du sitter på toppdäcket och tittar efter den första glimten av The Tor!

Bokar man i tid kan man åka till London eller Bristol från Sverige för några hundralappar.

Vi kommer att skjutsa tillbaka våra deltagare till London på onsdag eftermiddag, vilket innebär att man kan boka ett sent flyg tillbaka på onsdagen om man inte väljer ett på torsdag morgon.

Du får tillgång till onlinematerial direkt som din anmälan tas emot.

SPRÅK: Retreatet kommer att vara på svenska och på engelska.

BOENDE: Vi samarbetar med flera boenden och kan erbjuda rabatter för våra deltagare. Det finns också många AirBnB till mycket bra priser. Glastonbury är en fantastisk liten stad, som nästan kan liknas vid en egen värld av Harry Potter, med sina magiska butiker. Det finns dessutom många olika caféer och restauranger, där man både kan äta snabbmat, thaimat, indisk mat, ekologisk, vegansk, glutenfri eller vanlig engelsk husmanskost. Utrymme i schemat finnes för egentid på plats i Glastonbury både för shopping och kontemplation under dina dagar i Avalon.

PRIS: Kontakta oss för mer information: info@eleonoramora.se 

Kostnaden för detta är 19.999 kronor inkl 6% moms och i detta så ingår resor från Glastonbury i England till Stonehenge, Avebury och Tintagel samt inträde till Glastonbury Abbey och Chalice Garden. Orsaken till denna momssats beror på att det vi gör under retreater är att visa dessa unika världsarv.

Resa, flyg och boende ingår inte i priset för retreatet. På våra utflykter i bussen ingår lättare luncher, övrig mat bekostar deltagaren själv. På många boenden finns möjlighet till självhushåll om man så önskar och det finns en fantastisk livsmedelsaffär i staden där all mat är ekologisk!

 

Multidimensional Mediumship™ Light Online inklusive certifiering ingår utan kostnad (tidigare pris för dessa delar av det Multidimensionella Programmet var 50.000 skr inkl moms), och du betalar endast för naturvisningarna i England. OBS! Det finns inga krav att man ska ha deltagit i onlineprogrammet, utan det är endast ett erbjudande.

För de som redan gått Multidimensionella programmet (8 delteman) eller Multidimensional Mediumship™ Light Online tidigare, kontakta oss om ni vill komplettera med naturvisningsveckan i England till en extra kostnad.

 

 

Naturområden

De naturområden vi besöker är unika i sitt slag och inkluderas bland annat i Sveriges Natura 2000-områden,
men ofta även i UNESCO:s världsarv.

Visningarna går till genom guidade rundvandringar i naturområdet där vi guider visar vägen genom terrängen,
och där syftet är att på olika sätt informera om de fantastiska platser som är en del av vår värld.

I de fall där de behövs tar vi oss dit med transporter tillsammans.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Smakprov på filmer

Finansiering


Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.
Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.

Kontakta oss för att ansöka via info@eleonoramora.se

Varumärkesskydd Multidimensional Mediumship™

Vad innebär detta varumärkesskydd?

Helt enkelt att de som utbildats och tränats av Eleonor Amora i detta får en kvalitetsstämpel – men också att hennes och deras framtida arbete inom detta är skyddat.

Det innebär också att man inte får förkorta namnet för sin träning, utan att man använder det fulla namnet när man använder sig av metoder som man lärt sig vid akademin, för att kvalitetssäkra detta och det arbete Eleonor Amora lagt ned på att utveckla detta program.

Testimonial Multidimensionella Programmet

default image

Att gå utbildningen till multidimensionellt medium hos Eleonor är det bästa jag har gjort.
Den är längre än andra mediumutbildningar, just för att man lär sig långt mkt mer än på andra mediumskolor.
Det öppnade en helt ny värld för mig. Jag hittade HEM, upptäckte vem jag är och vad jag är kapabel till, och Eleonor guidade mig hela vägen.

Eleonors sätt att undervisa är flexibelt och proffsigt, och hon kan verkligen ta eleverna precis så dom är och hjälpa var och en att utvecklas på sina egna villkor.

Jag är så glad att jag valde just denna utbildning.

Therese 8 december, 2017

default image

Eleonor är en duktig lärare som på ett rakt och enkelt sätt förmedlat sin stora kunskap till oss elever på mediumutbildningen. Uppläggningen av utbildningen med övningsuppgifter mellan kurstillfällena med uppföljning har varit särskilt värdefullt. Vi är mycket nöjda med utbildningen och vi har alla tagit ett stort kliv framåt i vår andliga utveckling. Stort tack!

Kristina, Håkan och Marianne 8 december, 2017

default image

Jag gick igenom ett omskakande andligt uppvaknande som fick mig att ifrågasätta mycket som varit självklart i livet. Det andliga kom mycket närmare och det var både fantastiskt och skrämmande. Tack vare vägledning och stöd från Eleonor har den resan blivit tryggare och jag vågar utforska den biten av mig själv och universum.

Eleonor bryr sig verkligen om sina elever. Hon har ett varmt och rakt sätt som gör att det är lätt att få förtroende för henne och hon hjälper till på den nivån man själv befinner sig på, oavsett var den är. Ingen fråga är för dum eller för konstig.

Nathalie 5 maj, 2018

default image

Djurkommunikationskursen hos Eleonor är fantastisk. Oavsett vad man har för förkunskaper så lockar hon fram det bästa hos gruppen, och det är en härlig känsla att upptäcka att man KAN!! Dessutom kan man använda kunskaperna från kursen på en hel mängd andra områden i livet. Alla borde lära sig djurkommunikation hos Eleonor.

Therese 5 maj, 2018

default image

- Behöver du verktyg för att hantera och förbättra ditt och andras liv, lära dig om hur allt hänger ihop och bejaka den längtan du har inombords?
- Känner du att tillvaron kan vara så mycket bättre men det är svårt att finna din väg?
- Du vill komma i kontakt med andra människor som lever från hjärtat?
- Du vill vara en del av en gemenskap där du kan finna ditt sanna utryck och vara dig själv i alla delar?

Då ska du delta på någon av Eleonors kurser - det kommer att förändra ditt liv för alltid!

Jag har själv deltagit på flera av Eleonors kurser och det är verkligen så för mig.
Som en bonus träffar man underbara människor där en del blir vänner för livet.
Om man avsätter tid och bejakar sig själv i fantastiska omgivningar, då händer det något.

Jag har hittat mitt magiska inre ljus och min drivkraft, mycket på grund av dessa kurser.
Eleonor lotsar varsamt, rättframt, men framförallt från hjärtat på ett sätt som gör att det finns tillit och det finns mycket erfarenhet att ta del av för att få de verktyg man behöver i sitt eget liv.

André 11 maj, 2018

default image

Du är otroligt kunnig och bra på att lära ut på ett sätt som passade mig perfekt. Man får jobba mycket själv men får de individuella nycklar som behövs för att komma vidare utifrån var man befinner sig. Dessutom är Du lättsam och jordnära och har mycket humor det gillar jag verkligen med dina utbildningar.

Camilla Karlin Engberg 12 augusti, 2018

default image

Utbildningen i intuitiv kanaliserad healing är inget annat än fantastisk! Med stor värme möter Eleonor en just där man är, och guidar en framåt på vägen som healer. Det är högt i tak, med utrymme för egen utveckling, reflektion och läkning. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som vill få förståelse för kanaliserad healing, och kunna arbeta med det på ett proffsigt sätt.

Therese Jarl 12 augusti, 2018

default image

Eleonor Amora är en mycket kompetent lärare som har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av det hon lär ut. Med ett stort, varmt engagemang lär hon sina elever att ta vara på sina egna kunskaper och rustar de för framtiden med en stadig trygg lärar hand. Jag kan med ett varmt hjärta rekommendera denna fina själ som vägledare, lärare, mentor mm. Under alla kurser jag gått hos Eleonor har jag alltid känt mig mycket trygg. <3

Gunilla Falk 12 augusti, 2018

default image

Kursen i djurkommunikation gav mig helt nya verktyg att kommunicera med djur!

Eleonor är en väldigt bra lärare som både pushar och stöttar för att få oss som elever att våga lita på oss själva och berätta det vi får till oss i en väldigt ödmjuk och trygg miljö - där man inte behöver vara rädd för att göra fel.

Förutom att jag fått lära mig hur telepati fungerar på djur så hände det massa annat i min utveckling dessa dagar som jag tacksamt tagit med mig hem.

Eleonor har en väldigt mysig kurslokal och ett stort plus är att det finns så många gulliga å söta djur att prata med.

Jag rekommenderar alla att gå den här spännande och roliga kursen!

Emelie 14 augusti, 2018

default image

Intuitiv Multidimensionell Healing var inget jag tänkte på att gå, jag har ju många års erfarenhet av healing och kunskaper om energier men det var något som drog mig dit.

Efter kursen känner jag att mina förväntningar om att få fler verktyg i mitt arbete verkligen infriades med råge. Dessutom hittade jag hem till mig själv under behandlingarna vi gjorde på varandra. Eleonor leder dig avdramatiserat och avslappnat fram till dina egna inneboende kunskaper och ger dig nya insikter. Resultatet blir förbluffande underbart.

Ett stort tack till dig, Eleonor, för ditt engagemang och avstressande sätt att leda kursen. Den här kursen rekommenderar jag till både dig som just börjat din andliga resa och till dig som är en ”gammal räv” inom området.

Du känner dig helt trygg i Eleonors enormt breda kunskap och erfarenhet. Utveckling sker under hela livet och det finns alltid något att lära.

Multidimensionell Livsvägledare Lena Maria Ellingsson, Umeå 4 september, 2018

 

 

Play Cover Track Title
Track Authors