0%

Atlantean Gaia Communicator by Eleonor Amora™

Detta är en certifierande onlinekurs till Atlantean Gaia Communicator by Eleonor Amora™ där du får lära dig att på distans kunna använda telepati och healing för att kommunicera med djur och natur.

 

Du kommer också att få lära dig om djurslagens mer andliga aspekter och hur vi kan tolka budskap från olika djurslags gruppmedvetanden.

Vi lägger stort fokus på att kommunicera med de djur som lever i haven, som delfiner, valar och rockor.

Denna teknik går även att använda på människor som inte kan kommunicera på vanligt vis, på grund av sjukdom eller skada.

Vi kommer att gå igenom hur djur kan skydda sina ägare och ta på sig deras sjukdomar och obalanser samt hur man kan komma tillrätta med detta, för de av deltagarna som vill fokusera på att kommunicera med tamdjur. Du kommer även att få olika tips och tricks så att du kan skicka distanshealing med hjälp av olika blomessenser, vilket är perfekt att kunna kombinera med vid stress, skada och sjukdom samt t ex under långa transporter.

 

 

Vi arbetar också med elementen och tränar på att leda energier, precis som vi gjorde under tiden för Atlantis.

Till skillnad från tidigare kurser där vi haft vanlig djurkommunikation så är denna djuplodande i vårt Atlantiska påbrå, där du även kommer att kommunicera med stenar, kristaller och Moder Jord själv.

Programmet ligger ute i vår slutna Facebookgrupp i 12 månader så att du ska hinna skicka in tio klientarbeten till mig, för att visa att du förstått och kan utföra kommunikationerna samt healingen, för att kunna bli certifierad. I gruppen finns filmer och övningar samt livesändningar för att du ska lära dig allt i den takt som fungerar för dig.

Priset är 9999 kronor, och du får tillgång till kursen i en grupp på Facebook där vi använder oss av färska bilder och filmer på våra djur (av alla de slag) så att du lätt ska kunna förstå hur man kommunicerar med dem.  För de som tidigare gått djurkommunikation eller det Multidimensionella programmen så utgår 20% rabatt.Välkommen att kontakta oss för att boka!

Play Cover Track Title
Track Authors