0%

MULTIDIMENSIONAL HEALING™ AV ELEONOR AMORA

Multidimensional Healing™ är en unik och varumärkesskyddad healingmodalitet skapad och utvecklad av den svenska andliga läraren och den internationella författaren Eleonor Amora Marklund, som hon började undervisa 2011 över hela världen.

Detta är en avancerad healingmodalitet som inte bara rensar och balanserar chakror och energikroppar för klienten, utan också tar bort alla slags entiteter, energiparasiter, implantat, nanoteknologi, mediala attacker och initieringar som klienten vill ta bort.

Eleonor Amora är av den uppfattningen att alla är födda med den perfekta frekvensen för sin fysiska kropp, och därför fokuserar Multidimensional Healing™ på att förbättra klientens egen energifrekvens genom att ta bort alla lager som har förminskat deras eget ljus, för att istället skapa kraft och egenvärde. Utövaren lägger inte till något som inte är av klientens egen energi och själsursprung.

Den helande modaliteten inkluderar också själshämtningar och själsläkning, där vi förbättrar och justerar klientens energier efter deras själväg.

Multidimensional Healing ™ fungerar på en flerdimensionell nivå och hjälper till att skriva om cellminnen.

Varumärkesskydd Multidimensional Healing™

Vad innebär detta varumärkesskydd?

Helt enkelt att de som utbildats och tränats av Eleonor Amora i detta får en kvalitetsstämpel – men också att hennes och deras framtida arbete inom detta är skyddat.

Det innebär också att man inte får förkorta namnet för sin träning, utan att man använder det fulla namnet när man använder sig av metoder som man lärt sig vid akademin, för att kvalitetssäkra Multidimensional Healing™ och det arbete Eleonor Amora lagt ned på att utveckla detta program.

Play Cover Track Title
Track Authors