0%

Multidimensional Mediumship™ Advanced Program

Multidimensional Mediumship™ Advanced är ett program som redan har den mediala grunden och nu vill ta det ännu ett steg framåt. Detta fungerar alltså även för de som inte gått hos mig tidigare, men som känner sig trygga i sitt mediala arbete. Det viktiga är att du har landat i din medialitet och inte längre ifrågasätter dina egna förmågor.

Är man inte riktigt där ännu, så behöver man gå Multidimensional Mediumship™ Light Online  och ta del av den kunskap som jag delar där innan man fortskrider med detta.

 • Det vi fokuserar på är full kontroll över våra egna energifält vilket ger oss laserskärpa i områden som fjärrskådning, astralresande och healing, och som gör att vi går ännu djupare in i det mediala självförsvaret för att kunna möta allt från demoner till utomjordiska väsen och entiter.

 • Genom full kontroll över ditt energifält tar du inte längre på dig andra människors obalanser – och ej heller dina klienters!

 • Du lär dig att utveckla ett glasklart fokus, för att kunna ta dig an allt som du möter i de olika världarna.

 • Du kommer att lära dig hur du mångdubblar din kraft och din power!

  Vi arbetar med runkombinationer och uråldriga symboler som gör oss osynliga i vårt mediala arbete.

 • Vi arbetar med drömtiden och lucid dreaming, där vi medvetet kan styra våra drömmar och astrala resande.

 • Vi arbetar via portaler och wormholes i det falska Matrixet samt omgivande fält.

 • Vi arbetar med vårt kända och okända Multiversum.

 • Du kommer lära dig att göra avancerad multidimensionell healing, där fokus ligger på att kunna möta och ta bort alla former av entiteter och implantat – utan att din egen hälsa äventyras. Genom denna healing så hackar vi matrixet och systemet, för att få det viset nå ursprunget till problemen. Du kommer att använda dig av 3D-teknik, för att visualisera och nå samt omprogrammera kärnan. Vi kommer även att arbeta med mörk energi och materia – obs, detta är alltså inte svart magi, utan den mörka energin är vad Universum skapats ur, och är vad som omgärdar alla celler. I detta program ingår även den Multidimensionella Healingen på grundnivå, som vi därefter bygger på, och du behöver alltså känna dig bekväm med att ge healing när du lägger till de avancerade teknikerna. Detta är ingen fristående healing, utan vi lägger till verktyg på den befintliga healing vi har.

 • Vi kommer att träna på att arbeta medvetet med det falska Matrixet och att styra det geomagnetiska fältet samt använda oss av det ursprungliga multidimensionella gridset som går genom hela vårt kända Universum som en spindelväv, och som sammanbinder alla dimensioner, platser och varelser med varandra.

 • Du kommer att lära dig tekniker för att gå undercover i de olika världarna, samt känna dig som en superhjälte i din fulla kraft!

 • Vi kommer att arbeta med stjärnalver och andra multidimensionella väsen och individer som bl a de uråldriga drakar som bemästrar alla fem element.

 • Vi kommer även att ta upp ämnen som marknadsföring – och du lär dig att nischa dig inom det du är menad att göra. Jag kommer att dela med mig av alla mina personliga tips så att du både kan undvika olika fallgropar samt spara dyrbar tid genom mina erfarenheter, för att på det viset hjälpa dig att skapa ditt eget framgångsrika varumärke.Vi går igenom Facebook, LinkedIn och Instagram. Eleonor Amora är en av få andliga lärare som slagit igenom både i Norden och Internationellt.

 • I detta program ingår ett deltagande i en av våra Multiförfattarböcker ’Multiverse’ utan extra kostnad, för de som vill ta sitt företagande ett steg längre. Det ingår även en livesänd professionell intervju av LifeTV’s egen Hillevi Sjögren, som man kan använda på sociala medier och sin hemsida.

 • Fullt mentorskap ingår via mail samt i grupp, och du har även tillgång till individuell tid.

 • Programmet är i Covid-tider online och den aktiva tiden består av 6 månader, med start 1 Januari 2020 och kostar 38.000 kronor inkl 25% moms. Vi erbjuder möjlighet till delbetalningar.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Smakprov på filmer

Finansiering


Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.
Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.

Kontakta oss för att ansöka via info@eleonoramora.se

Varumärkesskydd Multidimensional Mediumship™

Vad innebär detta varumärkesskydd?

Helt enkelt att de som utbildats och tränats av Eleonor Amora i detta får en kvalitetsstämpel – men också att hennes och deras framtida arbete inom detta är skyddat.

Det innebär också att man inte får förkorta namnet för sin träning, utan att man använder det fulla namnet när man använder sig av metoder som man lärt sig vid akademin, för att kvalitetssäkra detta och det arbete Eleonor Amora lagt ned på att utveckla detta program.

Testimonial Multidimensionella Programmet

default image

Att gå utbildningen till multidimensionellt medium hos Eleonor är det bästa jag har gjort.
Den är längre än andra mediumutbildningar, just för att man lär sig långt mkt mer än på andra mediumskolor.
Det öppnade en helt ny värld för mig. Jag hittade HEM, upptäckte vem jag är och vad jag är kapabel till, och Eleonor guidade mig hela vägen.

Eleonors sätt att undervisa är flexibelt och proffsigt, och hon kan verkligen ta eleverna precis så dom är och hjälpa var och en att utvecklas på sina egna villkor.

Jag är så glad att jag valde just denna utbildning.

Therese 8 december, 2017

default image

Eleonor är en duktig lärare som på ett rakt och enkelt sätt förmedlat sin stora kunskap till oss elever på mediumutbildningen. Uppläggningen av utbildningen med övningsuppgifter mellan kurstillfällena med uppföljning har varit särskilt värdefullt. Vi är mycket nöjda med utbildningen och vi har alla tagit ett stort kliv framåt i vår andliga utveckling. Stort tack!

Kristina, Håkan och Marianne 8 december, 2017

default image

Jag gick igenom ett omskakande andligt uppvaknande som fick mig att ifrågasätta mycket som varit självklart i livet. Det andliga kom mycket närmare och det var både fantastiskt och skrämmande. Tack vare vägledning och stöd från Eleonor har den resan blivit tryggare och jag vågar utforska den biten av mig själv och universum.

Eleonor bryr sig verkligen om sina elever. Hon har ett varmt och rakt sätt som gör att det är lätt att få förtroende för henne och hon hjälper till på den nivån man själv befinner sig på, oavsett var den är. Ingen fråga är för dum eller för konstig.

Nathalie 5 maj, 2018

default image

Djurkommunikationskursen hos Eleonor är fantastisk. Oavsett vad man har för förkunskaper så lockar hon fram det bästa hos gruppen, och det är en härlig känsla att upptäcka att man KAN!! Dessutom kan man använda kunskaperna från kursen på en hel mängd andra områden i livet. Alla borde lära sig djurkommunikation hos Eleonor.

Therese 5 maj, 2018

default image

- Behöver du verktyg för att hantera och förbättra ditt och andras liv, lära dig om hur allt hänger ihop och bejaka den längtan du har inombords?
- Känner du att tillvaron kan vara så mycket bättre men det är svårt att finna din väg?
- Du vill komma i kontakt med andra människor som lever från hjärtat?
- Du vill vara en del av en gemenskap där du kan finna ditt sanna utryck och vara dig själv i alla delar?

Då ska du delta på någon av Eleonors kurser - det kommer att förändra ditt liv för alltid!

Jag har själv deltagit på flera av Eleonors kurser och det är verkligen så för mig.
Som en bonus träffar man underbara människor där en del blir vänner för livet.
Om man avsätter tid och bejakar sig själv i fantastiska omgivningar, då händer det något.

Jag har hittat mitt magiska inre ljus och min drivkraft, mycket på grund av dessa kurser.
Eleonor lotsar varsamt, rättframt, men framförallt från hjärtat på ett sätt som gör att det finns tillit och det finns mycket erfarenhet att ta del av för att få de verktyg man behöver i sitt eget liv.

André 11 maj, 2018

default image

Du är otroligt kunnig och bra på att lära ut på ett sätt som passade mig perfekt. Man får jobba mycket själv men får de individuella nycklar som behövs för att komma vidare utifrån var man befinner sig. Dessutom är Du lättsam och jordnära och har mycket humor det gillar jag verkligen med dina utbildningar.

Camilla Karlin Engberg 12 augusti, 2018

default image

Utbildningen i intuitiv kanaliserad healing är inget annat än fantastisk! Med stor värme möter Eleonor en just där man är, och guidar en framåt på vägen som healer. Det är högt i tak, med utrymme för egen utveckling, reflektion och läkning. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som vill få förståelse för kanaliserad healing, och kunna arbeta med det på ett proffsigt sätt.

Therese Jarl 12 augusti, 2018

default image

Eleonor Amora är en mycket kompetent lärare som har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av det hon lär ut. Med ett stort, varmt engagemang lär hon sina elever att ta vara på sina egna kunskaper och rustar de för framtiden med en stadig trygg lärar hand. Jag kan med ett varmt hjärta rekommendera denna fina själ som vägledare, lärare, mentor mm. Under alla kurser jag gått hos Eleonor har jag alltid känt mig mycket trygg. <3

Gunilla Falk 12 augusti, 2018

default image

Kursen i djurkommunikation gav mig helt nya verktyg att kommunicera med djur!

Eleonor är en väldigt bra lärare som både pushar och stöttar för att få oss som elever att våga lita på oss själva och berätta det vi får till oss i en väldigt ödmjuk och trygg miljö - där man inte behöver vara rädd för att göra fel.

Förutom att jag fått lära mig hur telepati fungerar på djur så hände det massa annat i min utveckling dessa dagar som jag tacksamt tagit med mig hem.

Eleonor har en väldigt mysig kurslokal och ett stort plus är att det finns så många gulliga å söta djur att prata med.

Jag rekommenderar alla att gå den här spännande och roliga kursen!

Emelie 14 augusti, 2018

default image

Intuitiv Multidimensionell Healing var inget jag tänkte på att gå, jag har ju många års erfarenhet av healing och kunskaper om energier men det var något som drog mig dit.

Efter kursen känner jag att mina förväntningar om att få fler verktyg i mitt arbete verkligen infriades med råge. Dessutom hittade jag hem till mig själv under behandlingarna vi gjorde på varandra. Eleonor leder dig avdramatiserat och avslappnat fram till dina egna inneboende kunskaper och ger dig nya insikter. Resultatet blir förbluffande underbart.

Ett stort tack till dig, Eleonor, för ditt engagemang och avstressande sätt att leda kursen. Den här kursen rekommenderar jag till både dig som just börjat din andliga resa och till dig som är en ”gammal räv” inom området.

Du känner dig helt trygg i Eleonors enormt breda kunskap och erfarenhet. Utveckling sker under hela livet och det finns alltid något att lära.

Multidimensionell Livsvägledare Lena Maria Ellingsson, Umeå 4 september, 2018

 

 

Play Cover Track Title
Track Authors