0%

Multidimensionellt Program

 

Det Multidimensionella programmet är ett banbrytande program som superladdar din intuition, skärper dina förmågor, bygger upp din styrka och ger dig de senaste kick-ass verktygen att hantera vad du än möter i den spirituella sfären.

Lär dig steg för steg hur du hanterar alla typer av energier, kommunicerar med alla dimensioner och tonar in dig på alla frekvenser. Lär dig den nya tidens verktyg för att maximera resultaten och bygga upp ditt självförtroende för att speeda upp resultaten. Lär dig medialt självförsvar så att du kan stå i din kraft och utföra din livsuppgift.

En rak och praktisk träning där vi skippar allt ”lull lull” och går direkt till kärnan. Detta är viktigt, eftersom när det väl händer saker, har vi sällan möjlighet till långa förberedelser, att sätta stämningen eller tillgång till de rätta tillbehören. Du blir ett medium ”on the fly”!

Det Multidimensionella programmet väcker upp det som du redan har inom dig, både i detta liv och i tidigare inkarnationer, och som du mest troligt använt dig av under hela ditt liv – utan att veta om det. Utbildningen lär dig att kontrollera detta, utan att ge upp din vardag. Det handlar om att förstå din kapacitet och att stå i din fulla kraft för att fortsätta utvecklas i din livsuppgift.

För att bli ett riktigt bra medium behöver du bli medveten, förstå och lära dig hantera allt som finns i vårt Universum. Med denna bas kan du sedan välja att fokusera på det som intresserar dig mest inom det mediala.

Eller som en av de deltagare jag haft under åren frågade mig
efter att ha misslyckats i 65 år att hantera sin medialitet hos andra lärare och medium:

– ”Varför vågar ingen annan prata om och lära ut om detta, Eleonor?
Utan dig hade jag varit död nu!”

Förståelsen du får är så djup och verktygen du lär dig är så effektiva att många av våra deltagare till och med får ge råd och hjälp till erfarna medium som arbetat som detta i många år. Elever från det Multidimensionella programmet är erkänt duktiga och det är något vi är extra stolta över.

Oavsett om du går programmet enbart för din egen skull eller om du vill arbeta med detta, så är detta möjligheten till ett yrke där du kommer att kunna ta betalt redan under utbildningens gång. Programmet kan därför betala sig själv.

Multidimensionella programmet är för dig som vill bli expert på det du gör. Du vill helt enkelt bli bäst inom medialitet.

Det som ingår i det Multidimensionella Programmet är:

  • Starwarrior Intutive (finns som deltema både i det Multidimensionella Programmet och Stargate Programmet)

  • Telepati, Djurkommunikation och Eteriskt beskydd

  • Ascension With Angels – As Above So Below

  • Channeler of the Realms

  • Dragons of Atlantis (finns som delkurs både i det Multidimensionella Programmet och Stargate Programmet)

  • Själarnas Resa

  • Intuitiv Multidimensionell Healing

  • Esoteric Security

   Det enda deltemat som inte rekommenderas att man deltar på som fristående kurs, om man inte vill gå hela programmet, är Esoteric Security, då den tar upp alla delar i programmet och även innebär sk slutprov för eleverna. Övriga delteman går att delta på som fristående dagar.

De deltagare som betalar in hela det Multidimensionella Programmet innan start kan även delta till rabatterat pris på:

Alla sessioner och program utgår från Eleonor Amoras böcker, samt har inslag av dragonrider-yoga, fysisk träning och energiarbete.

Tidigare deltagare finns som referenser om intresserade vill ringa och fråga vad de tyckt om programmet.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Naturområden

De naturområden vi besöker är unika i sitt slag och inkluderas bland annat i Sveriges Natura 2000-områden,
men ofta även i UNESCO:s världsarv.

Visningarna går till genom guidade rundvandringar i naturområdet där vi guider visar vägen genom terrängen,
och där syftet är att på olika sätt informera om de fantastiska platser som är en del av vår värld.

I de fall där de behövs tar vi oss dit med transporter tillsammans.

Moms för IRL-program

Programmen där vi ses IRL (på plats) har 6% moms om inte annat anges, detta beror på att alla våra program har sin grund i naturvisning av och arbete med kraftplatser.

Den momssatsen gäller även på grund av att vi inkluderar träning som t ex dragon yoga samt arbetar utifrån de böcker som Eleonor Amora antingen själv gett ut eller är medskribent i.

Play Cover Track Title
Track Authors