0%

Multiverse MiB Program

 

2020 är ett år av förändring för oss, då vi flyttar till England och avslutar det mest aktiva arbetet i Jämtland. Jag vill dock fortfarande ha en bas i Sverige, trots mitt övriga internationella arbete, och kommer därför att verka från Stockholm några gånger per år.

Under åren så har många bett om en fortsättning på det Multidimensionella programmet, och Multiverse MiB är en fristående fortsättning för de som redan har den mediala grunden och nu vill ta det ännu ett steg framåt. Detta fungerar alltså även för de som tidigare inte gått hos mig, men som känner sig trygga i sitt mediala arbete. Är man inte riktigt där ännu, så behöver man gå Multidimensional Light Online  och ta del av den kunskap som jag delar där innan man fortskrider med detta (kombinerar man dessa två utgår rabatt).

 • Det vi fokuserar på är full kontroll över våra egna energifält vilket ger oss laserskärpa i områden som fjärrskådning, astralresande och healing, och som gör att vi går ännu djupare in i det mediala självförsvaret för att kunna möta allt från demoner till utomjordiska väsen och entiter.

 • Genom full kontroll över ditt energifält tar du inte längre på dig andra människors obalanser – och ej heller dina klienters!

 • Du lär dig att utveckla ett glasklart fokus, för att kunna ta dig an allt som du möter i de olika världarna.

 • Du kommer att lära dig hur du mångdubblar din kraft och din power!

   

   

  Vi arbetar med runkombinationer och uråldriga symboler som gör oss osynliga i vårt mediala arbete.

   

 • Vi arbetar med drömtiden, där vi medvetet kan styra våra drömmar och astrala resande.

 • Vi arbetar via portaler och wormholes i det falska Matrixet samt omgivande fält.

 • Du kommer lära dig att göra avancerad multidimensionell healing, där fokus ligger på att kunna möta och ta bort alla former av entiteter och implantat – utan att din egen hälsa äventyras. Genom denna healing så hackar vi matrixet och systemet, för att få det viset nå ursprunget till problemen. Du kommer att använda dig av 3D-teknik, för att visualisera och nå samt omprogrammera kärnan.

 • Vi kommer att träna på att arbeta medvetet med det falska Matrixet och att styra det geomagnetiska fältet samt använda oss av det ursprungliga multidimensionella gridset som går genom hela vårt kända Universum som en spindelväv, och som sammanbinder alla dimensioner, platser och varelser med varandra.

 • Du kommer att lära dig tekniker för att gå undercover i de olika världarna, samt känna dig som en superhjälte i din fulla kraft!

 • Vi kommer att arbeta med stjärnalver och andra multidimensionella väsen och individer som bl a de uråldriga drakar som bemästrar alla fem element.

 • Vi kommer även att ta upp ämnen som marknadsföring – och du lär dig att nischa dig inom det du är menad att göra. Jag kommer att dela med mig av alla mina personliga tips så att du både kan undvika olika fallgropar samt spara dyrbar tid genom mina erfarenheter, för att på det viset hjälpa dig att skapa ditt eget framgångsrika varumärke. Fullt mentorskap ingår.

Programmet är uppdelat på 3 gånger a’ 4 dagar under 6 månader, startar hösten 2020 och kostar 30.000 kronor inkl 25% moms.

Vi erbjuder delbetalning via Wasakredit.

Play Cover Track Title
Track Authors