0%

Numerologi för 2018

SHARE

Kunskap om numerologi kan förbättra ditt liv på många sätt. Personliga interaktioner, affärsrelationer, karriär- och ekonomiska frågor kan alla förbättras om du har kännedom om de underliggande influenser som beskrivs genom nummer. Grundtal kan härledas från många aspekter av ditt liv.

Utöver att 2018 har sin egen årsenergi som påverkar oss alla, så har vi specifika årstal som är individuella för varje år, vilket ger oss lite insikt i det årets fokus för oss. Dessa går i 9-årscykler. Räkna ut ditt årstal utifrån ditt personliga år.

Numerologin finns i många olika varianter där man kan räkna ut allt möjligt via namn och födelsedatum. Här tar jag upp de olika som är beräknade på födelsedatum och år. Vårt livstal får sin energi utifrån den dag när vi föddes, och berättar egentligen om själsliga egenskaper som vi har som grund i våra liv. Räkna ut ditt livstal.

 

År 2018 är ett år som rent numerologiskt (2+0+1+8 = 11 = 1+1 = 2) är ett universellt mästarår som beskrivs stå för upplysning och inspiration eftersom 11 är ett av mästartalen. Det handlar också om vision och det kan då även inkludera att synliggöra saker och ting.

Elva är dock även ett tal som har med sig en dualitet (1 +1) som balanserar mellan storhet och självförstörelse. Dess potential för tillväxt, stabilitet och personlig kraft ligger i dess acceptans av intuitiv förståelse och av andliga sanningar.

Det är ett år som innehåller temaord som fred och hopp, och vi vet också att det då kan skapa scenarion som även triggar just detta inom oss för att landa i förståelsen kring dessa ord. Freden i detta år ligger inte så mycket i logik, utan i tro och känsla. Att följa hjärtat, och dess sanning, och att göra det som vi vet är rätt.

Eftersom själva energin i år elva kommer att ligga till grund för 2018, så betyder det att vi har hjälp från den energin när det kommer till att fatta bra beslut, vilket ju bådar gott för världshändelserna där 11-åren haft signifikans tidigare.

Detta elvaår kommer att öppna upp för en ny möjlighet till tolerans runt om i världen, där energin av förändring och innovation blir omöjlig att stoppa eller ignorera!

 

Med den känsliga, finjusterade, känslomässigt medvetna nummer 11 bakom den fredsälskande 2:an kan du räkna med ett känslomässigt laddat år som berör våra hjärtan mer än tidigare år – ännu mer än 2017.

 

Gör tydliga mål för dina mål och drömmar i år, och följ ditt hjärtas röst – det finns ingen bättre tid att göra det på! 2018 uppmanar dig verkligen att ta kontroll över ditt öde.

2018 har också en grundenergi som 2:a och den energi som representeras av talet 2 är en relationsenergi. Det är en energi av lagarbete, diplomati och samexistens. Dess resonans inkluderar idéer om kamratskap och romantik.

Det innebär att året kommer att vara ett år som genomsyras av energin för samarbeten och att arbeta tillsammans som grupp. Vi kan förvänta oss ett fokus på relationer av olika slag (t ex samarbeten mellan länder, företag, grupper, romantik, grannskap, romantik eller på någon annan nivå som representerar mer än bara en individ). Med tanke på årets andliga energi så kan vi också förvänta oss ett mer uppriktigt samarbete bland både etablerade och nya relationer.

För oss som följt Schumannfrekvensens förändring under 2017 så känns det extra spännande att 2018 är ett mästarår rent spirituellt, och jag tror att det kommer att föra med sig att många kommer att börja se de andra dimensionerna tydligare.

Is the Schumann Resonance Rising to Reflect Higher Consciousness?

 

Jag känner dock att det också att det är viktigt att tydliggöra att vi behöver se allt för att verkligen kunna fatta medvetna val, så vi får inte skrämmas av misstolkningarna av Lagen om Attraktion (LoA där många andliga utövare beter sig som strutsar som stoppar huvudet i sanden. Bara för att året bär med sig dessa energier så kräver det fortfarande ett aktivt engagemang tillsammans med energiarbete. Vi som mänsklighet kan inte förvänta oss att vi når dessa om vi inte aktivt tar de besluten i våra vardagliga liv; kom ihåg ringarna på vattnet och var den förändring du själv vill se!

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors