0%

Örter och Industrihampa

SHARE

2018 är året då vi i sann rebellisk anda ansökte om tillstånd för att odla industrihampa, då det har så enormt många fördelar och då främst hälsomässigt i våra ögon.

Det kommer inte att röra sig om några stora skördar, och vi kommer inte att sälja mer än till våra kursdeltagare samt att använda växten i smoothies och liknande på kursgården.

Vi kommer även att utöka vår örtodling under 2018 eftersom Läkemedelsverket numera lagt locket på allt från mariatistel till hästkastanj i hälsokostbutikerna. Det tycker vi är urlöjligt, och det innebär att vi kommer att odla dessa mirakelväxter själva istället. Mariatistel är till exempel oslagbart när det rör rening och läkning av olika obalanser i levern. Naturligtvis tror vi även på sharingprincipen inom detta, så kanske det följer med dig en fin liten planta hem efter att du hälsat på hos oss? Dock ej när det rör industrihampan, då dessa kräver tillstånd hos Jordbruksverket.

I vårt vackra uterum kommer tomater att fortsätta växa som tidigare år – men vi ska även försöka hinna med fler nyttoväxter för oss och djuren!

Du är varmt välkommen att besöka oss på kursgården efter bokning.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors