0%

Personligt år

SHARE

När man räknar ut talet för sitt personliga år så räknar man med det nya årets nummer (som t ex 2018) och hoppar över sitt eget födelseår, är man född 23 juli så ser det ut så här:

2018 + 7 + 23

2+0+1+8  räknas och det blir 11 där 1+1 = 2
7
2+3 räknas ut och blir 5

2 + 7 + 5 = 14 = 1+4 = 5

Mitt personliga år blir alltså 5

 

För de som har 1 som personligt år i kombination med 2018:s energi så handlar det även om att vända ett nytt kapitel och att verkligen lära sig att släppa taget om det gamla. Det är en tid för nystart för dig på alla plan, och ibland kan det kännas oroligt när det blir en så stor förändring – men, det kommer att föra gott med sig, så försök ha tillit till att livet vill dig väl! Året kommer att pocka på för att starta nya projekt – men även tillhandahålla energin för att genomföra dessa. Förbered dig på ett aktivt år som kräver många beslut.

För de som har 2 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så handlar det även om att skifta fokus från praktiska och logiska saker, och istället följa hjärtat och dina känslor! Försök att inte hänga upp dig på detaljer, utan se den större bilden. Ett år med energi från 2:an kan ha mycket att göra med yrkeslivet att göra, och det är många som verkligen behöver lära sig att göra det som de älskar istället för att göra det som andra förväntar sig av dem. Hjärtat är i fokus! Utöver det så har takt och diplomatik sin plats i detta år, då det är ett år som fokuserar på relationer vilket även för med sig att känslor, intuition och känslighet kan förstärkas.

För de som har 3 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så handlar det även om ha fokus på resor – och glöm inte att det finns olika resor att göra, både i det inre och i det yttre, så det behöver inte ha med andra länder att göra. Året kommer att innebära mer energi för dig och ha tillit till att den energivågen kommer att bära dig! Våga djupdyka i ditt inre, så kommer du att nå ljusår bort. Trean har också med sig energin av kreativitet och inspiration samt ett behov av mer socialt umgänge. Årets energi av entusiasm och energi skapar ofta ett levande och händelserikt år.

För de som har 4 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så innehåller året även en hel del kompromisser för dig. Fokusera på målet och tappa inte tron bara för att året kanske inte för dig direkt på din destination utan tar lite andra vägar dit du vill. Allt innebär lärdomar, som du kan använda dig av under kommande år, och inget är någonsin bortkastat när det rör lärdomar – även om vi kanske inte förstår dem just när vi upplever dem. Fyror handlar mycket om fokus, arbete och disciplin för att lägga grunden till framtiden. Det rör ofta praktiskt arbete och att sätta tydliga mål. Håll fokus så når du dit du ska!

För de som har 5 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så kommer året att innehålla både framgångar och motgångar, och det viktiga är även där att inte tro att allt sitter i just den upplevelsen utan att upplevelsen i sig kan föra dig vidare till nya lärdomar och mål. Passionen kommer att driva dig och du kan behöva försvara dina beslut inför andra – men kom ihåg att det är ditt liv, och det viktiga är att det är du som är nöjd över dina beslut! Året innehåller också en frihetskänsla, och ett behov av förändring samt att hitta på nya saker. Detta gör att det är ett år som gör det lättare att komma ut ur olika vanor och mönster. Förändringarna som medföljer detta år kan vara inspirerande och spännande!

För de som har 6 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så kommer året även att vara ett år av andliga välsignelser, vilket innebär tillit, tillit och ännu mer tillit! Detta är ett sådant år som du längtat efter. Ha tillit och tålamod till att allt utvecklas som det ska. Året inkluderar också teman som familj, harmoni, tro och ansvar.  Det största fokus ligger dock på familj och hem, där även behovet av harmoni i grannskapet inkluderas. Kärlek och sympati är känslor som tar stor plats. Det man behöver ha koll på är att man inte blir självuppoffrande under år som dessa.

För de som har 7 som personligt år i kombination med 2018:s energi så kommer året även att vara ett år av tester. Testerna innebär att du verkligen ska känna efter vad du vill med ditt liv. Det viktigaste i detta är att du inte ska vara rädd för vad som kommer att hända genom detta. Om du följer hjärtat så blir allting rätt för dig! Sök dig själv i allt detta, och allt faller på plats. Årets energi ligger till stor del i det andliga, där introspektion och tankar tar stor del. Att bli bekväm med ditt eget sällskap är något som du har möjlighet till under detta år.

För de som har 8 som personligt år i kombination med 2018:s energi  så behöver ditt fokus även ligga på att inte svepas iväg av tempot som detta år kan föra med sig. Ta saker och ting ett steg i taget. Du kommer att märka att saker och ting förbättras gradvis om du bara har tålamod med detta. Välj noga bland alla de möjligheter som du får, så att de verkligen överensstämmer med din målbild. Åttans energier för med sig ekonomiska möjligheter och tankegångar gör att fokus kan bli på att växa inom sitt yrkesliv. Möjligheter överlag är ett ledord under detta år.

För de som har 9:or som personligt år i kombination med 2018:s energi så handlar detta år även om att att verkligen finna rötterna till ditt ursprung. Du kanske känner att du tyngs av detta eviga grävande med rötter, men kom ihåg att det är via dessa som du får jordning och stabilitet. Åren kan också lägga fokus på familj och släktskap just behovet av rötter. Energin i 9:an tar också fram en känsla för mer tolerans och medkänsla, vilket kan ta fram mer generösa och filantropiska aspekter hos en person som i sin tur brukar medfölja en större förståelse för global medvetenhet. Det är också ett år som handlar om att analysera den senaste nioårscykeln för att avsluta och välja bort det som inte längre gynnar oss, och lägga prioritet på rätt saker.

Numerologi för 2018.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors