0%

Pop-Up Center

Ända sedan jag startade upp Sinnero kursgård i Jämtland 2012, där det tidigare varit kursgård och ridskola under min barndom, så har benämningen ”kursgård” funnits med trots att vi gjort stora förändringar. Under resans gång har jag ändrat och lagt till namn från klinik till helhetscenter, lite beroende på var i världen vi haft våra lokaler och mötesplatser men också för att vi har så mycket mer än en vanlig kurs eller session då jag har ett stort nätverk samt unikt helhetskoncept som inkluderar många olika metoder och träningsformer.

Jag är helt enkelt ÖMSE, som är ett jämtländskt uttryck och som betyder ANNORLUNDA, och faller aldrig in i samhällets mallar över hur saker och ting ska vara.

Eftersom jag är Indigo så gillar jag att vara rörlig och att inte tvingas till en och samma plats, vilket gör att beskrivningen numera kommer att vara just Pop-Up Center, vilket jag fick som tips av en australiensisk lärare och vän, som jobbat på samma sätt under 40 års tid.

I dessa centers så kommer jag finnas under olika perioder, vilket innebär att man får vara snabb om man vill träffa mig på just den platsen eftersom jag inte kan lova hur länge jag kommer att vara där. När Moder Jord och det universella gridset kallar, så flyttar jag på mig.

Detta innebär att boende bara ingår för individuella dagar, eller om det står att det ingår under olika retreats.

Nedan kommer jag att presentera några av de platser jag har i agendan under kommande år, just bare with me – jag ska hinna också!

Stockholm

Under 2020 kommer jag att ha program i Stockholm då det är lätt för mig att ta mig till huvudstaden från andra länder.

2010-2012 var jag också frekvent där, och vi höll till i olika lokaler beroende på ändamålet – eller var utomhus, som under vattenceremonin som jag arrangerade tillsammans med Dr Masaru Emoto – vattenforskaren.

Fördelen med Stockholm är utbudet och närheten till allting, vilket såklart även genomsyrar möjligheterna som vi har på programmen där vi planerar in besök vid kraftplatser som vi alltid har som ursprung för vårt energiarbete. För alla de som är födda i Stockholm så är ju även Östersjön att se som sin gudmor enligt inkatraditionerna, vilket vi också tar fasta på i mötet med henne.

Östersund (Jämtland)

Vi utgår numera till stor del ifrån Östersund när vi har program och teman i Jämtland, vilket underlättar då Östersund är en förhållandevis liten stad så allt finns inom gångavstånd. Vad inte alla vet är att Östersund i många år också haft titeln som Sveriges mathuvudstad, vilket man ser på alla bra restauranter!

I Jämtland genomför vi ofta besök till Tibrandsholm, Glösa, Åreskutan, Ristafallet (eller Glupafallet som alla som älskar Ronja Rövardotter känner igen det som) och såklart Storsjön med vårt välkända Storsjöodjur! Hela Frösön (Frejas ö) och Rödön är fyllt av kraftplatser, då dessa öar i urminnes tider varit center för gudinnedyrkan..

 

Avalon (Glastonbury)

Avalon har i tusentals år omtalats som ett stort andligt center, dit även Jesus vallfärdade och där hans egen lärjunge Josef från Arimataia startade det kloster som ligger i hjärtat av staden. I samma kloster finns den grav där kung Arthur och hans Guinivere ursprungligen hade sin vila.


Allt i Avalon kretsar kring andlighet och naturupplevelser på kända platser dit många vallfärdas, oavsett om det rör Glastonbury Tor som är den stora kulle som tornar upp sig på bilden nedan med St Michael’s torn på toppen eller Chalice Garden med sin röda källa och den vita källan som ligger straxt utanför trädgårdsmuren.

Som du kanske märker så är Glastonbury det ortsnamn som är förknippat med Avalon, och jag brukar beskriva Glastonbury som att befinna sig i en Harry Potter-värld, där alla lever de uråldriga myter och sägenomspunna historier som trollbundit åhörare i mänsklighetens levnad.

När man ändå besöker Avalon så brukar man passa på att besöka Avebury och Stonehenge, och man får helt enkelt bestämma sig för vilka platser som är viktigast att besöka – eller planera in flera veckor där. Det tar en stund att gå till och vid de olika naturplatserna, så man behöver ha bra skor att gå i samt kläder efter väder.

Play Cover Track Title
Track Authors