0%

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Multidimensional Coachning

Vid bokningen kommer ni överens om vad ni ska göra under sessionen, och det kan ingå allt från:

 • Träning av fysisk kropp med olika former av yoga för att aktivera, länka, läka och stärka delar eller hela energikropparna.

 • Information om ditt själsliga ursprung för att få dig att komma ihåg dina gåvor och varför du kommit hit till Jorden. Eleonor Amora kommer att påminna dig och berätta om ditt ursprung för att du ska komma ihåg var du hör hemma och varför du valde att födas i denna tid.

 • Numerologiska aspekter beroende på födelsedatum och årscykel.

 • Djurkommunikation

 • Multidimensional Mediumship & Multidimensional Mediumship Advanced Multiverse: Budskap från ditt andliga team, vilket innebär exempelvis kraftdjur, skyddsänglar, drakar, älvor, stjärnalver m fl, för förståelse och att kunna känna kärlek, samhörighet och trygghet med den själsliga gruppering som finns kring dig. Eleonor fokuserar inte på avlidna själar.

 • Auric Core Field Method: Energikontroll och förståelse om ditt energifält. Mycket lämpligt för utbrända.

 • Akashic Past Life Method: Tidigare liv och liven mellan liven.

 • Den nya tidens barn; indigos, kristallbarn, regnbågsbarn m fl.

 • Eleonor använder  alltid neurolingvistisk programmering/psykologi (NLP) som en grund i all sin coachning.

 • Eleonor Amora arbetar alltid medialt under sessionerna och scannar av ditt energisystem under ert samtal samt har kontakt med ditt andliga team.

 • Titta gärna på de olika utbildningsprogrammen i menyn för att se Eleonors breda kunskap i esoteriska områden.

 • Under sessionerna arbetar Eleonor även med specifik information från sina böcker.

 • Sessionen sker på distans via telefon eller Skype/Zoom.

Obs! Det ingår alltså inte allt ovanstående, utan du får välja utifrån ditt behov och önskemål.
Du får alltid vägledning och råd om vad du behöver förändra för att få en bättre hälsa, och du kan även be om sådana specifika sessioner.

 

Pris:

 • 30 min: 1.499 skr inkl moms 

 • 60 min: 2.499 skr inkl moms (för återkommande klienter är priset 1.999 skr)

 • 90 min: 3.499 skr inkl moms

 • 120 min: 4.699 skr inkl moms

  Momssatsen varierar mellan 6%-25% beroende på vad som bokas.

  Obs! Se våra regler för avbokningar och ombokningar då vi endast har delvis återbetalning eftersom arbetet påbörjas direkt vid inbetalning. Läs här för allmän information om avbokningar eller ombokningar.

  Priser för den avancerade healingen och RAAT står nedan.

Advanced Multidimensional Healing™

Eleonor Amora är känd för sin healingförmåga där hon vågar arbeta på en nivå med mycket avancerad healing för att ta bort initieringar eller andra energimässiga ingrepp och övergrepp i form av entiteter och chip.

Vad är Multidimensional Healing™?

Upplägg:

 • Det ingår en timmes healing vid varje session, därefter följer ett samtal via Skype/Zoom eller telefon i 30 minuter.

 • Under sessionerna arbetar Eleonor även med specifik information från sina böcker.

 • Eleonor lägger aldrig in initieringar i ditt energisystem, eftersom initieringar ofta kan påverka energisystemen mycket negativt då de är av annan frekvens än dina egna energikroppar.

 • Behandlingen påbörjas alltid i samband med bokning, eftersom Eleonor Amora även arbetar med medialt beskydd för klienterna på det astrala planet innan sessionen, detta innebär även att healingsessioner aldrig kan avbokas i tron om återbetalning.

Pris:

 • 3499 skr inkl moms.

  Obs! Se våra regler för ombokningar; dessa tider går ej att avboka när man väl betalat in, då behandlingen börjar omgående i form av medialt beskydd och arbete i det astrala planet, inför själva sessionen. Man kan välja att hoppa över själva sessionen, men man kan inte kräva återbetalning då arbetet påbörjats. Läs här för allmän information om avbokningar eller ombokningar.

Family Spirit med Eleonor Amora™ ONLINE

Eleonor Amora har haft Familjen i Fokus-dagar de senaste tio åren med många olika familjer och barn i olika åldrar, eftersom hon vet att föräldrar till barn med mediala gåvor inte alltid vet hur man ska prata med barnen om dessa på ett enkelt och naturligt vis.

För oss som vet vikten av att dessa barn behöver bemötas på rätt vis, för att bibehålla sin öppenhet men ändå få lära sig om sin omgivning utan att vara rädda, så är detta ett ypperligt tillfälle att boka en Family Spirit istället för att titta på film tillsammans en dag.

Samtidigt får hela familjen vägledning hur de kan möta det spirituella på ett självklart och lekfullt sätt, utan att för den delen tumma på de tydliga energimässiga gränssättningar som ofta behövs göras för att få lugnt i hemmet, så att inga obehöriga väsen uppehåller sig där.

På detta vis behöver inte föräldrarna vara oroliga över att säga fel saker till sina barn när den berättar om att den ser saker som inte föräldern själv ser, och samtidigt få lära sig själv i ämnet för att på ett tryggt sätt kunna stötta sitt barn.

Läs gärna mer om den nya generationen här, och köp Eleonor Amoras bok Framtidens Människa – den andliga evolutionen då den kommer ut i sommar, samt Empire Moms som publiceras på Amazon i april, om Eleonor Amoras egen väg med andliga barn.

Pris: 1999kr/60 minuter.

RAAT™

För att ta bort Auratransformationer så använder jag mig av de tillvägagångssätt som jag lär ut till mina terapeuter som certifieras i RAAT™ – Reset After AuraTransformation.

Upplägg:

 • Behandlingen sker under en session på distans. Avancerade former av energiarbete görs bäst på distans.

 • Det ingår två timmars healing vid varje session, därefter följer ett samtal via Skype eller telefon i 30 minuter.

 • Deltagande i Auric Core Field Method i en grupp på Facebook för att träna sig på att kontrollera sitt energisystem. Värde 5999 skr.

 • Under sessionerna arbetar Eleonor även med specifik information från sina böcker.

 • Eleonor lägger aldrig in initieringar i ditt energisystem, eftersom initieringar ofta kan påverka energisystemen mycket negativt då de är av annan frekvens än dina egna energikroppar.

Pris:

 • 6999 skr och där ingår 1 sessions behandling samt deltagande i Auric Core Field Method.

Läs mer här om vad Eleonor Amora sett om Auratransformation, och varför hon ej rekommenderar detta!

RAAT™ – Reset After Auratransformation

Instruktioner inför att ta bort din Auratransformation

Kontraktuppsägning för Auratransformerade

Hur ska du veta vilken healer som du ska gå till för att ta bort din Auratransformation?

1. Har de själva gjort en Auratransformation tidigare? Då såg de inte vad som hände med deras energisystem då. Varför tror du att de ska se detta nu?

2. Har de själva gjort Auratransformationer tidigare som Auraförmedlare? Då såg de inte vad som hände med deras klienters energisystem då. Varför tror du att de ska se detta nu?

3. Säger de att det är högfrekventa energier som gör att de ska ta bort din AuraTransformation? Det räcker inte. Man behöver se och ta bort varenda detalj för att det inte ska bli återväxt. Det krävs fokus, koncentration och kunskap.

4. Får du lära dig hur du ska kontrollera ditt energisystem efteråt?

5. Det finns de som påstår att de är utbildade hos mig. Vi har inga som gått mer än grunderna i healing hos mig när det rör detta, och det räcker inte för att ta bort en Auratransformation. Jag kräver uppföljande arbeten varje år för att behålla sitt certifikat, då AuraTransformationerna utvecklas under tid som de växer.

//Eleonor Amora

 

Multidimensional Esoteric Security™

Upplägg:

  • Scanning av plats.

  • Rening av plats.

  • Läkning av plats.

  • Föra väsen och andar vidare eller föra bort dem från platsen. Eleonor Amora kan även avvisa demoner och interdimensionella entiteter.

  • Beskydd av plats.

  • Scanning av individ och familj efter entiteter, mm.

  • Coachning för att hantera energibeskydd för platsen och för att lära sig att ta ansvar för att inte släppa i fler utomstående energier.

  • Videofilm med lektioner och övningar för att stärka din aura och ditt energibeskydd för platsen som avses i sessionen.

  • Under sessionerna arbetar Eleonor även med specifik information från sina böcker.

Pris:

 • På distans via telefon eller Skype: 6.998 skr inkl moms

 • På plats: 10.999 skr inkl moms plus resekostnad (beroende på var i världen, så tillkommer extra kostnader för förlorad arbetstid)

 

Referenser för sessioner

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor fick uppdraget att läsa av min katt, hon verkade sorgsen och tillbakadragen och kissade utanför lådan flera gånger i veckan.
Med Eleonors hjälp fick jag mer förstående för min katt och ändrade lite saker så att katten skulle bli lyckligare.

Det har nu gått 5 månader och katten är tillbaka och sover i sängen igen, hon känns som en gladare katt och hon har inte heller kissat utanför lådan en enda gång sedan avläsningen!!

Rekommenderas varmt att få sitt djur avläst om man har djurproblem!

Klient

default image

Min Master Soul Purpose med Eleonor Amora

Samtalet börjar med ett glatt, igenkännande skratt, härligt att höra hennes röst IRL, för annars har jag bara chattat med henne via FaceBook.

Sedan fortsätter samtalet med att Eleonor berättar om mästar året 2018, energifrekvenserna som jobbar tillsammans med mig och siffran 2 är min Själsenergi och den står för ”samarbeten”men också nätverkande, sociala medier och framför allt fokus på MIG själv.....inte alls förvånande, med tanke på alla samarbeten jag skapat mig under de fyra åren som jag drivit Spirituellt.nu och det bästa av allt, året 2018 står för ännu fler samarbeten och expansion för mig. Min årscykel är 8 och talet 8 står för välstånd och bra ekonomiska möjligheter, och med detta en tydlig, fokuserad målbild. Eleonor kunde naturligtvis också förklara varför jag har problem med min vänster fot när jag trampar i och faktiskt har haft detta problem ett tag bakåt i tiden nu. Likaså kunde hon ”känna in” att jag haft högre ljud och tonfrekvenser i mina öron, att jag sovit dåligt och att jag har en tand med gammal amalgamfyllning som börjat spöka nu, sedan drygt 4 v tillbaka och som jag tänker dra i slutet av januari.

Jag berättade för Eleonor att jag har haft två allvarliga incidenter med mitt chakra system, kundalini och att jag vid dessa tillfällen varit tvungen att åka ambulans upp till AVC för att jag upplevt det som att jag bokstavligen skulle ”explodera” hemma i vardagsrummet men att alla värden var tipp-topp enligt ambulanssjukvården och ingen kunde förklara vad jag varit med om och varför. Allt började i samband med jordens energiförändring i Februari förra året (strax före en Transmedium kurs som Camilla E höll på Spirituellt.nu och på den kursen talade en högt uppsatt mästare via mig till alla kursdeltagare, med en urgammal visdom) han hade långt vitt skägg, en blå skimrande lång cape och huva på sig. Detta skapade tumult i mitt energisystem och jag blev oerhört stark vid den fysiska träningen efteråt och jag märkte att jag kunde styra min energi på egen hand, under min träning på gymmet. Nästa incident var några månader senare, men inte heller då kunde läkarna förklara det som hänt och jag blev hemskickad med ”om det händer igen får du komma tillbaka”.

Eleonor förklarade att hon upplevt samma sak, vid samma tillfälle och att detta var en förberedelse för våra kroppar att kunna ta emot den högre energin som är på väg till Jorden, någon gång i April, då det eventuellt kommer att ske en ny frekvenshöjning. Jag fick rådet att detoxa min kropp, framför allt min lever då jag har amalgam i systemet och är extra känslig för tungmetaller.

Min uppgift är att hjälpa, stötta, peppa, läka människor vilket jag redan gör sedan många år tillbaka och därmed har jag lärt mig mina lärdomar. Jag har mitt andliga team på Arcturus, med Arcturianerna och Ashtar Command (vilket jag redan visste då jag fått besök av dem en gång vid ett tillfälle som jag aldrig glömmer) jag fick besök självaste Kapten på skeppet som förklarade att ”nu var det dags för mig att åter ta min plats som Kapten på mitt skepp” att tiden var inne nu och detta var för drygt 1 år sedan. Han förklarade att mitt andliga team väntar på mig.

Den här sittningen med Eleonor Marklund bestod av flertalet aha upplevelser, igenkännanden och jag är både stolt, ödmjuk och tacksam inför all denna information som hon gav mig och som fick mig att inse min egen storhet, min egen visdom, min egen kunskap som jag besitter inom mig – den känslan som mina elever, klienter upplever när de kommer till mig för personlig utveckling, behandling, coachning, mentor samtal. Jag älskar mitt jobb och brinner för det och den känslan kände jag i Eleonor, min Själs syster <3

Carina Hammarsten www.spirituellt.nu

default image

Jag vill bara verkligen tacka dig för min vägledning i onsdags! Du fick mig att sluta tänka och börja följa min intuition (som sa åt mig att börja skriva till en blogg). Jag känner för första gången på såå länge att jag är i kontakt med min inre glädje och det känns helt fantastiskt och energifyllt.

Så all kärlek till dig! Du är otroligt duktig ❤

Kram

Astrid

default image

Är du redo att möta det bästa i dig och vågar släppa taget om allt som hindrar dig, dina rädslor och självtvivel men behöver hjälp att få en puff framåt för att se klarare? Då är Eleonor precis rätt person att erbjuda den hjälpen.

Med sin varma person, sin lyhördhet, generositet, visdom, kärlek och medkännande förståelse för var du befinner dig lösgör hon dina blockeringar varsamt men kraftfullt. Eleonor frigör, läker, inspirerar, undervisar, stöttar och bemäktigar dig själv. Så att du också vågar äga ditt liv.

På ett högst personligt och genuint sätt berättar hon sanningen om dig själv så träffande och inkännande att du bara tar emot den med ett öppet sinne och tacksamhet. På ett tryggt och intuitivt sätt levererar Eleonor kunskap och nycklar till din egen frigörelse så att du kan reflektera över din egen Gudomlighet.

Inga diplom i hela världen kan ersätta den kunskap som Eleonor besitter inom sig och som hon så vackert och ärligt låter dig ta del av. Även om hon nu också råkar vara en mycket beläst och fantastisk kvinna så är hennes livserfarenheter ovärderliga att ta del av. Likt en alkemiker har hon förvandlat det självupplevda till Guld. Och en session med Eleonor är inte bara guld värd men jag skulle vilja påstå den är ett ovärderlig hjälp för dig om du vill släppa taget om det som hindrar dig att för alltid stråla din glans och hitta hem till dig själv.

Så tacksam för din healing, medialitet, sanning, intuitiva vägledning, hoppingivande samtal, tålamod, empati, öppna hjärta och att du på ett så lätt och rakt sätt exakt satte ord på mina känslor och tankar. Tack så mycket för de värdefulla insikterna du gav mig. Vandringskängorna åkte på igen och jag vågar fortsätta vandra min väg hem till en ljus och lycklig framtid. Välsigna dig du vackra och kloka och modiga starka kvinna.

Katharina

default image

Jag hade min första vägledning med Eleonora för några dagar sedan. Trots ett jordklot mellan oss var hon otroligt klarsynt, inte bara på min situation i livet utan även på min kropps behov; allt ifrån näringsbehov till energiobalanser och chakrablockeringar. Hon hade förklaring på min hörsel som blivit sämre, min brist på inre styrka som blivit svagare och på min kärleksrelation som kännts förvirrande.

Jag går gärna till olika healers och vägledare och tycker ofta att de hjälper, men vägledningen med Eleonora var så djupgående, glasklar, intuitiv och bortom vad jag någonsin upplevt tidigare att den förtjänar att kommenteras.

En one-of-a-kind upplevelse värt varenda penning.

Tina

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

Jag har mött många andliga lärare men Eleonor står ut i mängden. Hon är äkta,  och en sann inspiratör på många nivåer. Jag är bara så glad att jag valde denna kurs och att jag fått förmånen att ha Eleonor som lärare!

Nilla

default image

Det var så klockrent möte ända från början. Jag är verkligen häpen men också lättad över hur mycket saker du fick fram om mig och vad jag behöver. Du fick mig att förstå vad min vilsenhet och låga självkänsla bottnar i. Du är urproffsig på alla vis och jag rekommenderar dig varmt

kram <3

Marie

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

default image

Ville bara skriva och berätta lite om vad som hänt. Direkt efter vårt samtal så hade jag en grön drake jämte mig. Han följde med mig i några dagar. ?
Jag hade ganska ont i ryggen de kommande dagarna och det jobbade mycket kände jag. Min syn förändrades också och jag såg naturväsen mycket tydligare.
Allt har nu stillat sig men jag känner mig annorlunda på ett bra sätt. Lugn, mer trygg och ankrad. De rädslor jag kände känner jag fortfarande av men de är mer vaga och otydliga. Jag känner mig mer styrkt även om jag nu samtidigt känner mig lite off i huvudet. Mycket som ska smältas.
Tack för en mycket bra och insperande session. Kommer att återkomma längre fram ❤️

Kram

Emeli

Prisinfo

”Jag kommer inte att bota dig, men jag kommer att hjälpa dig att läka dig själv.”

– Eleonor Amora

 

Förskottsbetalning tillämpas vid bokning och är det snabbt inpå den tid du erbjudits behöver du använda dig av
Swish 123 073 70 98.

Vi erbjuder möjligheter till räntefri delbetalning.

Extra tillägg tillkommer vid akuta fall: 100% helg & 50% vardag.

För program och individuella kursdagar så står priserna under respektive menyval.

Klicka här för att läsa om hur det går till vid bokning!

 

 

Kontakta oss gärna!

Disclaimer

Eleonor Amora behandlar inga sjukdomar utan endast det som hon ser som grundorsaker till sjukdomar, oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat.

Hon behandlar inte cancer, allmänfarliga sjukdomar eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Hon kan dock ge healing för allmänt välbefinnande för sådana tillstånd eller själsläkning.

Eleonor Amora hävdar inte att hon kan bota någon, då hela hennes syn på livet handlar om att människor läker sig själva. Hon är således bara en kanal för att individen ska läka sig själv.

Allt som står på denna hemsida och som rör anmälningspliktiga eller allmänfarligt stämplade sjukdomar är inte något som Eleonor Amora skriver i sin profession utan endast allmänna tankar som privatperson, och skall således aldrig tolkas som råd till allmänheten eller klienter, eftersom det enligt Sveriges lag bara är sjukavården som får ge råd i frågor som dessa, hur overksamma eller farliga deras råd än må vara.

Väljer någon att köpa några eteriska oljor ur shopen så säljs de endast för att användas som doftspridare, och eventuella vitaminer och liknande som självständiga människor väljer att införskaffa säljs endast för allmänt välbefinnande eller symptomlindring. Köper någon dessa för annat syfte och råkar någon bli frisk av dessa så är det helt fristående, och har såklart inget med Eleonor Amora att göra. De som använder hälsofrämjande naturmedel har såklart bara tur att de håller sig friska eller inte blir lika hårt drabbade som de som använder sig av Läkemedelsverkets och pHARMAs rekommendationer.

Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Konsultationer hos Eleonor Amora kan aldrig tas som alternativ till detta. Ha alltid kontakt med din läkare innan och efter du följer eventuella rekommendationer.

Terapeuter får inte behandla barn under 8 år i Sverige. Session som inkluderar barn innebär endast vägledning för föräldrarna.

Play Cover Track Title
Track Authors