0%

Änglabrev och änglaönskningar

Det finns många exempel på Änglabrev, och detta är ett som jag ska dela med mig av. Kom ihåg att detta bara är ett exempel, och att du kan formulera dig på det sätt som känns bäst.

 

Förlåtelse av dig själv och andra är väldigt viktigt för din hälsa. Faktum är att förlåtelse handlar mer om dig än någon annan, och du behöver inte ens berätta för den andra att du förlåtit den.

Det finns många olika sätt att göra detta på, men Änglabrev är en kraftfull teknik att göra det på.

För att skriva ett Änglabrev behöver man inte ens tro på Änglar..

Ta åtminstone femton minuter för att göra detta, och sätt dig någonstans där du inte blir störd. Ta papper och en penna med dig.

Längst upp kan du t ex skriva;

”Ett Änglabrev till det högre jaget av …. som bärs av kärlek och ljus av Änglarna” (fyll i namn på personen som du önskar förlåta eller som du vill ska förlåta dig).

Börja brevet med ”Kära…..” och fortsätt skriva ned alla dina känslor och erfarenheter som har skapat denna obalans mellan er. Var ärlig och rättfram.

Skriv sedan en ny paragraf där du skriver om alla de goda saker som har hänt mellan er, eller kanske detaljer om vad du lärt dig i form av bra saker genom denna svåra situation. Du kan också skriva här om hur du skulle vilja att saker var mellan er (med kärleksfulla ord).

Avsluta med: ”Jag välsignar dig och släpper dig till det högsta goda. Min själ förlåter dig för all ilska och sorg som har funnits mellan oss. Din själ förlåter mig för all ilska och sorg som har funnits mellan oss, nu och för alltid. Med kärlek, ….” och så skriver du under. Du kan även skriva att detta brev bärs nu av Änglarna till våra högre jag för allas bästa.

Vik nu ihop ditt änglabrev, adressera det till personen eller situationen som det rör och placera den på en speciell plats där ingen annan läser detta i upp till 48 timmar (det är inte så noga med tiden, men du bör inte låta brevet ligga kvar utan att göra något med det).

Du vet när det är skickat energimässigt och bränner sedan upp eller kastar det.

En önskan från hjärtat är en bön och Änglar älskar att svara på böner från hjärtat.

Det är viktigt att dina önskningar är klara och för det högsta goda.

Endast positiva ord bör användas.En person kan göra en Änglaönskning åt sig själv, men många gånger kan det bli ännu starkare om det är fler vänner som håller visionen av önskningen tillsammans.

Play Cover Track Title
Track Authors