0%

Boende

Det finns möjlighet att boka rum som man bekostar själv på närliggande hotell och vandrarhem. Dubbelkolla med oss om du vill välja ett sådant alternativ, så ska vi rådge dig om var det ligger närmast oss eller passar dina önskemål.

Deltar man i något deltema på gården i Ytterån så är Näskotthallen är en av de närmaste, 4 kilometer bort. Det ligger dessutom bara 50 meter från ICA Näldhallen, mitt inne i Nälden, och de har hundrum i vissa rum.

Deltar man i program som är förlagt i Östersund så är Ledkryssets Vandrarhem centralt, där de har allt från sovsal till enskilda rum. Annars finns det boende i alla prisklasser och nivåer i Östersund.

Deltar man i program som är förlagt i Glastonbury så finns det även där många olika B&B samt hotell. Säg till så kan vi vägleda dig i vad som passar!

VID RETREATS OCH PROGRAM UTOMLANDS

Dessa kan genomföras med eller utan internat. Om inget annat särskilt anges, bokas och betalas logi (boende) av deltagaren.

Se mer information i beskrivningen.

BYTE AV LOKAL

Eleonor Amora samt Storsjöliv AB har rätt att byta kurslokal samt avsluta rätten till boende på kursgården om det inte fungerar av olika anledningar. Ingen rätt till ersättning går då att kräva.

Play Cover Track Title
Track Authors