0%

Djuren

Våra djur ingår i vår verksamhet på många vis, då vi har både terapidjur och utbildningar samt träning inom t ex djurkommunikation. Djuren älskar fokuset, och det är många som blir kära i dem innan de åker hem efter en kurs.

Hund, katter, hästar, påfåglar, gäss, höns och kaniner – ja, det är många älskade djur som har valt att leva sitt liv här med oss på Storsjöns Sinnero, och de är alla fantastiska själar som vi är så tacksamma att de är en del av vårt liv!

 

 

Våra djur får vara djur hos oss och hästarna används inte i någon tävlingsindustri för vår skull, utan vi tillämpar positiv inlärning och kommunikation med djuren för att de själva ska få välja vad de vill göra. Genom denna kommunikation kombinerar vi i hästarnas fall t ex Natural Horsemanship med djurkommunikation (telepati) och energiarbete. Allt detta använder vi också i din träning, eftersom Natural Horsemanship handlar mycket om att använda sig av naturliga energiflöden.

Vi använder oss främst av bettlösa träns och bomlösa sadlar eller barbackasadlar för att främja ett naturligt rörelsemönster hos hästarna, i de fall där vi rider på hästarna, och allt arbete med djuren är helt på deras egna villkor. Vi lär oss lika mycket som de genom detta arbete, och allt vi lär oss för vi vidare till eleverna. Vår hovvårdare är tysk hovortoped och barfotaspecialist, och alla våra hästar går oskodda.

Alla djur som kommer till oss har själva valt att komma hit, och vi är enormt tacksamma för respektive djurs själsliga energier som de lär oss och våra elever med hjälp av. I dagsläget har vi t ex hästar som har själsliga ursprung som enhörning, pegasus och phoenix, och en katt med väldigt tydlig drakenergi som färdas mellan dimensionerna.

Vi har medvetet bett om samarbete med hästar i flera olika storlekar och energier för att kunna fungera även för de som är rädda för hästar, för många tycker att en liten häst på 80 centimeter över manken är ganska så ofarlig! 🙂 Dessutom är det enklare att ha med sig en liten häst när vi besöker olika vårdanrättningar.

Ur ett andligt och frekvensmässigt perspektiv så är det otroligt givande för alla våra djurkommunikatörer att vi har så många olika djur på gården som de kan kommunicera med både på distans och på plats. Vi har många olika slags djurslag, och alla har sina egenskaper – inte bara på individnivå utan även ur ett gruppmedvetande. Det finns oändligt många sätt att kommunicera på.

Våra olika djur arbetar även med energibeskydd på gården och astralt, vilket är otroligt spännande att lära sig om för våra elever!

OBS!

Vi vill inte att man besöker stallar eller hönsgårdar själv, då det kan innebära smittspridning om man själv har varit i kontakt med sjuka djur tidigare. Det är ofta genom att människor går in i hönshus med smitta under skor som det sprids smittor mellan fjäderfän, och då vi har många besökare så försöker vi undvika detta. Dock går det utmärkt att säga hej till djuren vid hagarna, bara man inte klappar på dem eller ger dem mat utan att fråga oss. Våra djur går på en väl utarbetad foderstat utifrån deras individuella behov. Har du egna djur behöver du ha nytvättade kläder innan du kommer till oss, för att inte sprida smitta, och du får inte ha samma skor som du haft på annan hästanläggning hos oss utan att rengöra dem med bakteriedödande medel innan.

Om du ska vara med i en session tillsammans med terapihästarna, så vill vi kartlägga först att du inte besökt hästanläggningar med kvarka och liknande innan du besöker oss.

För er som är allergiska så kan vi dessvärre inte utlova sovplatser som kan fungera under dagar förlagda här, då vår sovsal finns inne i vårt bostadshus för närvarande. I vårt hus bor även katter och hund. Kurssalen har vi i ett separat hus på gården, och dit får inga djur komma in. Vill du delta i dagar hos oss utan att bo i vårt hus samtidigt så hjälper vi dig gärna till och från B&B/pensionat/hotell mm. Kontakta oss gärna för att finna en lösning!

Play Cover Track Title
Track Authors