0%

Dragon Rider™Avalon Retreat

VAR: Retreatet sker på platsen för världens hjärtchakra, där vi har en av våra baser i världen; Glastonbury (Storbritannien) eller det som bland många kallas för Avalon.

NÄR: onsdagen 27 oktober – söndag 1 november 2020, vilket är vid tiden för Samhain.

Till Glastonbury är det lätt att ta sig, då vi hämtar upp våra deltagare med buss i London vid Heathrow flygplats den 26 oktober kl 16:00, om inte annat anges. Det går också bussar (National Express) direkt från flygplatserna (Heathrow och Stanstead) i London till Glastonbury. Snabbast går det från Heathrow och då går också bussen direkt utanför terminalen.

Vill man kan man även åka till Bristol för att därifrån ta en buss från Bristol Airport till Bristol busstation. Därifrån kan du ta 376-bussen till Glastonbury. Se till att du sitter på toppdäcket och tittar efter den första glimten av The Tor!

Bokar man i tid kan man åka till London eller Bristol från Sverige för några hundralappar.

Vi kommer att skjutsa tillbaka våra deltagare till London på söndag eftermiddag, vilket innebär att man kan boka ett sent flyg tillbaka på söndagen om man inte väljer ett på måndag morgon.

Du får tillgång till onlinematerial direkt som din anmälan tas emot.

SPRÅK: Retreatet kommer att vara på svenska och på engelska.

BOENDE: Vi samarbetar med flera boenden och kan erbjuda rabatter för våra deltagare. Det finns också många AirBnB till mycket bra priser. Glastonbury är en fantastisk liten stad, som nästan kan liknas vid en egen värld av Harry Potter, med sina magiska butiker. Det finns dessutom många olika caféer och restauranger, där man både kan äta snabbmat, thaimat, indisk mat, ekologisk, vegansk, glutenfri eller vanlig engelsk husmanskost. Utrymme i schemat finnes för egentid (två halvdagar) på plats i Glastonbury både för shopping och kontemplation under dina dagar i Avalon.

PRIS: JUST NU endast 7999 skr inkl 6% moms, då det detta retreat har vägledda naturvisningar vid kraftplatser som grund. I detta pris ingår Eleonor Amoras orakelkortlek och Dragon Rider™-bok, samt 1 timmes vägledning på telefon innan retreatet värde 2499 skr. OBS! Vi har begränsat antal deltagare (10 personer) beroende på antal platser i bussen. Boka snarast genom att maila: info@eleonoramora.se

Resa, flyg och boende ingår inte i priset för retreatet. På våra utflykter i bussen ingår lättare luncher, övrig mat bekostar deltagaren själv. På många boenden finns möjlighet till självhushåll om man så önskar och det finns en fantastisk livsmedelsaffär i staden där all mat är ekologisk!

 

Under Samhain deltar vi i den Vilda jakten, och möter drakarna som är väktare vid en av världens mest kraftfulla platser. Vi uppmuntrar till att man tar med sig kläder som passar för den folkfest som sker i staden under en av dessa dagar.

Under dagar som dessa, är slöjorna tunna, och det innebär att kontakten med de övriga dimensionerna är starkare. Detta gör att vi tillsammans kan möta de som gått innan oss, och det innebär att vi inte bara har som fokus att möta drakarna utan även de drakryttare som berett väg för oss tidigare.

Maria Magdalena är en av dessa, och hennes ättelinje har sin grund i Avalons jord, likväl som Guinivere – kung Arthurs älskade och även hon en krigardrottning som var bärare av samma visdom.

I Glastonbury Abbey besöker vi en av de platser där Guinivere legat begravd, och vi kommer att dricka från och bada i dalens heliga källor för att arbeta med livmoderkraften i den röda källan, på vägen in i den mörka årstiden.

Såklart besöker vi även St Michaels Tower på The Tor och vandrar vid Aveburys stenar.

Vi kommer att besöka många andra platser under dessa dagar för att återfå vår kraft, och för att minnas att vi är ättlingar till de häxor de inte lyckades döda. Dessa sker i stillhet och med vördnad för våra förfäder. Gemensamt kommer vi att arbeta med att återfå minnen och gåvor, genom att släppa rädslor i de cellminnen som följt med oss i århundraden. Vi skapar också magiska föremål tillsammans.

Innan retreatet fördjupar du dig i Eleonor Amoras böcker, där vi arbetar med energikontroll och mönster, för att stå i våra livmödrars samlade kraft. Vi har även en Facebookgrupp ”Dragon Rider™ Online” med filmer, övningar och fördjupningar från böckerna som ingår utan kostnad, och som du med fördel arbetar med innan retreatet för att få ut så mycket som möjligt av det.

Du kommer att ta del av onlinehealingar samt aktiveringar, för att väcka upp din magdalini, vilket alltså inte är att missta för kundalinienergi, utan den energi som vår drakbesjälning är fäst via i drakchakrat.

Du får även ta del av meditationer innan ditt retreat i England, och även under dagarna där.

Play Cover Track Title
Track Authors