0%

Eleonor Amora berättar om formativt lärande

Jag lär ut på ett annorlunda vis, och för ett tag sedan sade en klok elev att det som jag gör helt naturligt heter formativt lärande.

För sådana som är akademiker och som lärt sig i många år att memorera kunskap och texter inför prov så kommer en del saker att vara jobbigt med mig. I mina program handlar det nämligen inte om att läsa långa texter för att memorera dessa. Många av er kommer att få börja lära er på ett annorlunda vis än vad ni har gjort förut.

Jag arbetar nämligen för att få er att förstå er själva, era tankar, era mönster, era gåvor. Era styrkor och era svagheter. Allt inom respektive ämnesområde och program såklart. Jag vill att ni ska fundera kring alla frågor och svar som jag tar upp – vad tror du kring detta? Och nej, du behöver inte tro på allt jag säger, snarare tvärtom – jag vill att du ska tänka själv och att ifrågasätta, att lära dig förstå hur din karta av världen ser ut.

Sättet som jag kan visa dig detta är genom din aktivitet i gruppen, och det är också på det vis som du kommer att få ut mest av din tid hos mig. Genom att träna på övningarna i Energikontroll varje dag från början, för att sedan gå ett steg till och ett steg till beroende på vad gruppen har för fokus.

Sättet jag kan hjälpa dig på i ONLINE-programmen är genom att du berättar om dina upplevelser när du gör dessa övningar, och att du frågar mig som jag kan svara på antingen i textform (tagga mig gärna) under varje bild, under fotot ”Fråga Eleonor” eller under en livesändning.

Du kan välja att skriva under ”Fråga Eleonor-trådarna” eller under bilden med ditt namn på, som jag vill att du skriver en kort presentation av dig själv under – både för min skull, men också för dina kurskamraters, så att ni känner er trygga att dela med er av era tankar här.

Och såklart kan man skippa i att dela något och ändå lära sig massor bara genom att lyssna på mina livesändningar och meditationer samt att läsa de texter jag delar – men jag hoppas du tar chansen att lära dig ännu mer än det.

Att observera: Allt som jag delar innefattas av copyright, alla texter och alla bilder. Dessa får under inga som helst villkor delas utanför gruppen, och gör man det riskerar man dyra kostnader. Jag lever på att dela min kunskap, det är den inkomst jag har, så snälla respektera det.

Däremot får du såklart gärna tipsa om kurserna så att fler kan komma hit och lära sig.

Tack för att du finns, och tack för att du är modig och vill lära dig om detta!

Eleonor Amora

Play Cover Track Title
Track Authors