0%

Family Spirit med Eleonor Amora™ ONLINE

Eleonor Amora har haft Familjen i Fokus-dagar de senaste tio åren med många olika familjer och barn i olika åldrar, eftersom hon vet att föräldrar till barn med mediala gåvor inte alltid vet hur man ska prata med barnen om dessa på ett enkelt och naturligt vis.

För oss som vet vikten av att dessa barn behöver bemötas på rätt vis, för att bibehålla sin öppenhet men ändå få lära sig om sin omgivning utan att vara rädda, så är detta ett ypperligt tillfälle att boka en Family Spirit istället för att titta på film tillsammans en dag.

Samtidigt får hela familjen vägledning hur de kan möta det spirituella på ett självklart och lekfullt sätt, utan att för den delen tumma på de tydliga energimässiga gränssättningar som ofta behövs göras för att få lugnt i hemmet, så att inga obehöriga väsen uppehåller sig där.

På detta vis behöver inte föräldrarna vara oroliga över att säga fel saker till sina barn när den berättar om att den ser saker som inte föräldern själv ser, och samtidigt få lära sig själv i ämnet för att på ett tryggt sätt kunna stötta sitt barn.

Läs gärna mer om den nya generationen här, och köp Eleonor Amoras bok Framtidens Människa – den andliga evolutionen då den kommer ut i sommar, samt Empire Moms som publiceras på Amazon i april, om Eleonor Amoras egen väg med andliga barn.

Pris: 1999kr/60 minuter.

Play Cover Track Title
Track Authors