0%

Heala andra för hemmabruk

I filmen ovan går jag igenom:

  • Healing

  • Distanshealing

  • Rikta healingenergin med händerna

 

Något som är bra att göra är att be sin klient att dricka mycket vatten innan och efter en behandling; det underlättar när man tar bort blockeringar, och hur kroppen själv hanterar att rena samt släppa dessa. Du kan även påminna din klient om att tänka på att gärna ta några djupa andetag.

Du själv ska komma ihåg att jorda dig, balansera dina energier och att sätta skydd kring din aura, samt att se till att rummet där du ska ge healing är renstädat energimässigt. Du kan även forma energibubbla i tanken kring dig och din klient.

Detta är en enkel form av healing, och vill man lära sig mer avancerade sätt att ge healing på finns t ex utbildningen i Intuitiv Multidimensionell Healing i det Multidimensionella Programmet.

 

1. Be din klient att ligga på rygg med en kudde under huvudet och kanske även under knäna. Det går även att låta din klient sitta på en stol, om den hellre vill det – och även att stå upp. Kom ihåg att du kan rikta energin med dina händer, dit du vill att den ska gå.

 

2. Be att få använda den energi du vill arbeta med; i detta fall Guld- och Silvervioletta flamman.

 

3. Låt energin flöda genom ditt kronchakra eller hjärta och ut genom dina armar samt handchakran.
Du kommer att placera dina händer antingen på din klient (kom ihåg att fråga innan om det känns bra för din klient att göra det) eller ovanför.
Energimässigt så spelar det ingen roll om du så står en meter ifrån och riktar energin (eller om din klient befinner sig på andra sidan jorden vid distanshealing) – det som är viktigt här är vad du och din klient känner sig bekvämast med, där fokus ligger på klienten först och främst.

 

4. Jag arbetar oftast med att scanna av klienten först.
Jag tittar på kroppen och blundar sedan för att se om det finns några speciella obalanser som jag ser för mitt inre. Detta ger mig en bra helhetsuppfattning om vad jag behöver göra.
Antagligen så antingen vet jag sedan innan vad klienten har problem med om jag känner den, eller så har den berättat själv det som den vill ha hjälp med healing rörande.

 

5. Här kan du välja om du vill börja med auran först, och att känna med dina händer på den utifrån och in (auran börjar ungefär en meter ut, som du säkert kommer ihåg från filmerna), eller om du vill ta chakrana först och auran sedan. Jag brukar dock tycka att denna ordningsföljd är mest logisk för mig.
Gå ännu lite längre bort och börja gå sakta mot din klient för att hålla ditt fokus på dina händer efter att du satt ditt fokus på att finna aurans yttersta gräns. Ta det långsamt och håll handflatorna mot klienten, för att vänta till att du känner någon form av motstånd energimässigt; kanske det känns varmt, eller pirrar, eller känns som en vindpust. Kanske du bara vet att det är en gräns där – eller ser gränsen. Detta är där auran börjar.

Nu kan du börja känna längs auran, som ser ut ungefär som en kokong eller ett ägg runt din klient. Gå utifrån och in. Känn efter var det känns annorlunda. Ha gärna papper med dig så att du skriver ned från början.

Bestäm dig för att skicka healing i auran. Flytta dina händer där du känner att de ska vara. Från aurans yttre gräns ända in till den inre energikroppen.
Tänk på att inte röra klienten om du inte frågar först, och i denna aurahealing så är det ännu auran och inte den fysiska kroppen du ger healing. De flesta är dock mest bekväma med att man har händerna en bit utanför kroppen hela tiden.

 

6. Ställ dig själv så att du kommer åt din klients huvud. Du kan sitta ned på en stol om du vill och patienten ligger ned.

 

7. Placera dina händer vid klientens huvud, och föreställ dig de chakran som finns i energikanalen ovanför huvudet och på själva huvudet (stjärnporten, själsstjärnan, kronchakrat och det kausala chakrat). Fokusera på att skicka energin till dessa chakran. Du behöver inte be din klient vända på sig om den ligger ned, för att ge healing till det kausala chakrat, utan det räcker om du tänker på det för att skicka energin dit.

Känn det du känner, se det du ser, hör det du hör och vet det du vet.

 

8. Fortsätt för varje chakra på kroppen.
Ställ dig eller sätt dig vid dessa, så att du kan sitta där de minuter som du känner att det behövs. Det brukar inte ta mer än maximalt 3-5 minuter per chakra. Ibland tar det ännu kortare.
Känn det du känner, se det du ser, hör det du hör och vet det du vet.

 

 

9. Efter att du gått igenom auran och chakran, så är det dags att fokusera på den fysiska kroppen. Börja även då från huvudet, och ha händerna där du känner att du behöver ge healing.
Gå från huvudet ned till fötterna, och ha händerna vid de ställen där du vill ge healing, så länge du känner att det behövs. Glöm inte armar och händer.
Återigen, tänk på att inte lägga händerna på din klients kropp utan att fråga först.

Tänk på att ALDRIG NÅGONSIN lägga händerna där det kan finnas obehag, som bröst, kön, hals, över näsa eller mun, eller liknande.

 

10. Vet du om att klienten har ett specifikt problem så är det nu dags att fokusera lite extra på detta. Begränsa nu inte dig själv så att du bara fokuserar på det du tror är problemet, utan ha tillit till att energin flödar dit den ska, där ursprunget sitter. Ha en öppen tanke kring detta.

 

11. Nu är healingen klar, och jag brukar då sätta klienten i en energibubbla, så att energin får verka den stund som det behöver efter själva healingen, som kan vara allt från någon timme till flera dygn. Du kommer att känna på dig hur länge din healing kommer att verka, och kan då be din klient att inte göra annat energiarbete eller healing under tiden, så att healingen får verka ifred.

 

12. Tänk på att dra tillbaka din energi, att balansera dig, så att du står i din energi och din klient i sin.

 

13. Du kan gärna ge klienten något att dricka och kanske lite choklad eller frukt, så att den piggnar till (om den inte sover, och det är meningen att den ska sova för natten).

 

14. Tänk på att det kan vara olämpligt för din klient att köra bil eller arbeta med tunga fordon direkt efter en healing.

 

15. Kom ihåg att rena det rum där du gett healingen.

Play Cover Track Title
Track Authors