0%

Healingtekniker: Distanshealing

Något som är bra att göra är att be sin klient att dricka mycket vatten innan och efter en behandling; det underlättar när man tar bort blockeringar, och hur kroppen själv hanterar att rena samt släppa dessa. Du kan även påminna din klient om att tänka på att gärna ta några djupa andetag under healingen.

Du själv ska komma ihåg att jorda dig, balansera dina energier och att sätta skydd kring din aura, samt att se till att rummet där du ska ge healing är renstädat energimässigt. Du kan även forma energibubbla i tanken kring dig och din klient.
Distanshealing betyder att man inte befinner sig på samma plats, utan att man skickar healingen genom tid och rum. Det finns nämligen inga begränsningar för energin, och det spelar ingen roll om personen befinner sig på andra sidan jorden, så kommer energin dit den ska ändå.

Det går även att ge healing till sig själv på detta vis, men nu ska vi ha fokus på någon annan i denna beskrivning.

1. Först av allt. Ge aldrig healing till någon som inte vill ha det. Fråga alltid innan om personen vill ha healing. Respektera dess svar. Vid ja, fortsätt enligt nedan.

2. Kom överens om en tid då du ska skicka healingen.

3. Be din klient att lägga sig eller sätta sig bekvämt under denna tid för att få ut så mycket som möjligt av healingen. Klienten bör inte köra bil eller hålla på med tunga maskiner, då man kan bli yr av healing.

4. Be att få använda den energi du vill arbeta med; i detta fall Guld- och Silvervioletta flamman.

5. Låt energin flöda genom ditt kronchakra eller hjärta och ut genom dina armar samt handchakran.

6. Du kan antingen använda dig av en bild på klienten, eller minnet av den om du känner den. Du kan använda dig av en sådan bild som vi föreställer oss i filmen, eller så kan du till och med ha en form av docka eller mjukisdjur för att lättare kunna föreställa dig att det är en fysisk kropp som du skickar energin till.

7. Jag arbetar oftast med att scanna av klienten först.

Jag föreställer mig kroppen för mitt inre och blundar sedan för att se om det finns några speciella obalanser som jag ser för mitt inre. Detta ger mig en bra helhetsuppfattning om vad jag behöver göra. Antagligen så antingen vet jag sedan innan vad klienten har problem med om jag känner den, eller så har den berättat själv det som den vill ha hjälp med healing rörande.

8. Här kan du välja om du vill börja med auran först, och att känna med dina händer på den utifrån och in (auran börjar ungefär en meter ut, som du säkert kommer ihåg från filmerna), eller om du vill ta chakrana först och auran sedan. Jag brukar dock tycka att denna ordningsföljd är mest logisk för mig.

Föreställ dig att du arbetar med din klient i tanken, och hur du känner av auran med tanken – eller dina ”energihänder”.

Föreställ dig att du satt ditt fokus på att finna aurans yttersta gräns. Ta det långsamt och håll handflatorna mot klienten, för att vänta till att du känner någon form av motstånd energimässigt; kanske det känns varmt, eller pirrar, eller känns som en vindpust. Kanske du bara vet att det är en gräns där – eller ser gränsen. Detta är där auran börjar.

Ofta så ser man hur auran ser ut när man föreställer sig den på distans. Och det är precis så du ska göra. Använd fantasin! Den är ett mycket bra verktyg när man arbetar med distanshealing.
Nu kan du börja föreställa dig hur du känner längs auran, som ser ut ungefär som en kokong eller ett ägg runt din klient. Gå utifrån och in. Känn efter var det känns annorlunda. Ha gärna papper med dig så att du skriver ned från början.

Bestäm dig för att skicka healing i auran. Flytta dina händer där du känner att de ska vara. Eller föreställ dig hur dina ”energihänder” arbetar från aurans yttre gräns ända in till den inre energikroppen.

Även här är det viktigt att respektera klientens kropp och personliga integritet!

9. Föreställ dig att du ska börja med healingen vid klientens huvud.

10. Placera dina energihänder vid klientens huvud, eller föreställ dig att energin fokuseras där, och föreställ dig de chakran som finns i energikanalen ovanför huvudet och på själva huvudet (stjärnporten, själsstjärnan, kronchakrat och det kausala chakrat). Fokusera på att skicka energin till dessa chakran.
Här är fördelarna med distanshealing att man med lätthet kommer åt de olika chakrana genom att ”vända på kroppen” i tanken. Tänk dock på att göra det med respekt och omtanke, samt lugn.

Känn det du känner, se det du ser, hör det du hör och vet det du vet.

11. Fortsätt för varje chakra på kroppen.
Känn det du känner, se det du ser, hör det du hör och vet det du vet.

12. Efter att du gått igenom auran och chakran, så är det dags att fokusera på den fysiska kroppen. Börja även då från huvudet, och ha energihänderna eller ditt fokus där du känner att du behöver ge healing.
Gå från huvudet ned till fötterna, och ha händerna vid de ställen där du vill ge healing, så länge du känner att det behövs. Glöm inte armar och händer.

13. Vet du om att klienten har ett specifikt problem så är det nu dags att fokusera lite extra på detta. Begränsa nu inte dig själv så att du bara fokuserar på det du tror är problemet, utan ha tillit till att energin flödar dit den ska, där ursprunget sitter. Ha en öppen tanke kring detta.

14. Nu är healingen klar, och jag brukar då sätta klienten i en energibubbla, så att energin får verka den stund som det behöver efter själva healingen, som kan vara allt från någon timme till flera dygn. Du kommer att känna på dig hur länge din healing kommer att verka, och kan då be din klient att inte göra annat energiarbete eller healing under tiden, så att healingen får verka ifred.

 

15. Tänk på att dra tillbaka din energi, att balansera dig, så att du står i din energi och din klient i sin.

16. Tänk på att det kan vara olämpligt för din klient att köra bil eller arbeta med tunga fordon direkt efter en healing, så påminn om detta samt att berätta att man kan bli lite yr och trött efter en behandling.

 

17. Tänk på att rena både den plats där klienten befunnit sig på, samt där du befunnit dig när du gjort healingen.

Play Cover Track Title
Track Authors