0%

Kläder

SKÖNA KLÄDER

Tänk på att ta med t.ex en yogamatta om du vill ligga ned under meditationer, samt lämpliga löst sittande kläder. Kanske du också vill ha med några mjuka tofflor eller sockor. Vi har filtar och kuddar som vi kan tillhandahålla, men ibland känns det bäst med sin egen.

I de program vi tränar yoga så behöver du ta med en egen yogamatta.

KLÄDER EFTER VÄDER!

Det finns jättefina naturområden kring våra helhetscenter som man kan ströva i när det inte är lektioner. Storsjön ligger nära Storsjöns Sinnero, som namnet visar, och det finns de som sett Storsjöodjuret i närheten!

Deltar du på program i Östersund så är det bara några minuters gångavstånd till fina promenadstråk längs Storsjön från Badhusparken, och i Glastonbury så är det fullt av vackra saker att uppleva om man deltar på ett program som är förlagt där.

Vi planerar alltid in naturvisningar, då det är en del av vår träning att uppleva kraftplatser och energiflöden, samt att jämföra vår dåtid med vår nutid, mm.

LJUSA KLÄDER UNDER HEALINGKURSER

Under healingträning bör du ha vita eller ljusa kläder på dig för att förenkla att se varandras energier under pararbeten. Det funkar såklart att göra energiarbete ändå – men t.ex auror är enklare att se när det är ljusa material intill kroppen, i synnerhet om man är nybörjare inom detta.

 

Ha med dig kläder efter väder och årstid!

Play Cover Track Title
Track Authors