0%

Lady Nada

Lady Nada är Chohan/Mästare av den sjunde strålen, den violetta, som är en stråle för ritualer och magi, samt ses som den dominerande strålen för Vattumannens tidsålder.

Hon är också medlem i Karmarådet där hon hjälper dem som är förtryckta och försvarar rättvisa. Hon hjälper oss att förstå den praktiska innebörden av kärlek i dess högre aspekter.

Lady Nada hjälper till att återuppväcka kunskap om forntida healingtekniker samt att hjälpa människor att utveckla intuition och högre mediala förmågor

Hennes andliga retreat sägs ligga över Saudiarabien, men även i Tibet och USA.

Tidigare inkarnationer: I Atlantis var hon en prästinna i Temple of Love/Kärlekstemplet, liksom en Keeper of Truth/Sanningsväktare.

 

 

Visualisering – Resan till Rostemplet

1. Jorda dig, centrera din energi och sätt beskydd kring din aura (precis som du lärt dig i videofilmen Grundkurs), och be sedan Lady Nada att närvara.

2. Föreställ dig att du befinner dig inuti en ros, och att du i den rosen transporteras på en rosa stråle av ljus. När du färdas längs strålen så ser du Jordens aura och dess eteriska rutnät som förbinder alla Mästares olika retreater.

Du tas till Lady Nadas Rostempel.

3. Du befinner dig i Lady Nadas heliga trädgård, där det finns rosor i varje färg.

Lady Nada visar sig, och hämtar dig den vackraste rosen.
Ta ett ögonblick och lätt märke till dess fantastiska och rika färger, dess intensiva vackra doft och känsla. Mjukheten av kronbladen.

När du tittar noggrannare så ser du att rosen nästan ser ut som att den är belyst inifrån. Uppmärksamma färgen på varje kronblad och dess form. Kom ihåg varje detalj.

4. Lady Nada säger nu att detta steg representerar din själ ljus – hon ber dig att erkänna skönheten i din själ.

5. Hon påminner dig försiktigt att spendera mer tid att erkänna dig själv, din själs skönhet och skicka dig själv sann kärlek.

6. Du är inbjuden att tillbringa så mycket tid som du behöver i rosenträdgården, samt fylla din själ med energin av ren, universell kärlek. Du är alltid välkommen åter.

7. När du är klar, tack Lady Nada.

Ta din medvetenhet tillbaka till din kropp, där du återigen jordar dig.

Play Cover Track Title
Track Authors