0%

Gratiskurs online: Läran om Änglarna med Eleonor Amora

 

Eftersom intresset för Änglar ökats så starkt under de gångna åren, så har jag nu valt att lägga denna som en gratiskurs online på min hemsida efter att ha haft den som onlinekurs enbart för mina elever under de senaste åren. Mycket i mitt arbete som andlig lärare, eller livslärare som jag ofta hellre kallar mig, handlar om att förenkla och göra arbetet med högre energier mer jordnära. I texterna nedan så ser ni att jag lagt upp några mer ceremoniella inslag eftersom det uppskattas av mina elever ibland, men för de som gått utbildningar hos mig så kan de vittna om att det mesta handlar om att kunna lära sig skillnaden på olika frekvenser mellan väsen för att känna igen dessa i sina arbeten. Då är fokus och disciplin ledorden, samt att känna tillit och tilltro till sig själva.

Som du kanske sett sedan tidigare så ligger  några av filmerna redan ute här: Gratiskurs online: Intuition och grundläggande energikunskap med Eleonor Amora, och det finns även andra filer och övningar där om det är intuitionsdelen man vill träna på och öva upp. Som du säkert förstår kan dessa inte jämföras med att ha gått utbildningar hos mig här på kursgården, och för de som går Ascension with Angels (TM) – As above, as Below i det Multidimensionella Programmet, så innebär denna grund bara att vi kan fokusera på överkursen i ämnet under dagarna på kursgården.

Det jag går igenom i filmer och text nedan är:

  • Änglar och Ärkeänglar (Videofilm 59:38 min)

  • Nya tidens ärkeänglar (Videofilm 12:56 min)

  • Stellaränglar – Gyllene änglar (Videofilm 17:08 min)

  • Änglahealing (Videofilm 13:36 min)

  • Gyllene händer – Angel’s Touch (Videofilm 08:16 min)

 

Ovan filmer inkluderar genomgång och beskrivningar om olika änglar, änglagrupperingar, änglahierarkin, ärkeänglar och den nya tidens änglar inklusive stellaränglarna (de gyllene änglarna) som Eleonor började kanalisera budskap från 2011.

Änglar är ljusväsen och alltså inte själar som ingår i reinkarnationsprocessen, det finns dock exempel på själar som endast kommit på besök i enstaka inkarnation för att sedan återvända direkt till Änglariket, utan att behöva löpa hela linan ut och genomgå den långa reinkarnationsprocessen.

Du får lära dig hur änglarna kan kommunicera med dig samt ge tecken att de är vid din sida, för alla har skyddsänglar som finns vid får sida under hela vårt liv. Du får under denna kurs lära dig hur de kan hjälpa dig på din livsväg.

Kursen innehåller också Angel’s Touch, där du lär dig hur du kan ta emot och ge energihealing från änglarna.

Onlinekursen innehåller även mer information om änglar som du kan ta del av nedan, som exempelvis:

  • Hur du bjuder in änglarna till ditt hem

  • Kristaller med Änglaenergier

  • Änglabeskydd

  • Änglabrev

  • Hjärtöppning av änglarna

Att observera! Jag arbetar INTE med initieringar, eftersom jag tycker att dessa är ett övergrepp i energikropparna. Jag visar istället hur man lär sig att kommunicera med änglar och andra väsen utifrån intention och fokus.Innehållet är copyrightskyddat och får ej spridas eller distribueras utan att jag namnges som författare och lärare, med även hänvisning till den fulla informationen från denna sida, så att inget delas lösryckt ur sin helhet.

Glöm inte att ALLA kan kommunicera med Änglar! Det handlar bara om att lära sig hur det går till, och det får du lära dig här.

Stort lycka till!

Play Cover Track Title
Track Authors