0%

Läraren

Med sitt varma och spontana sätt att lära ut så att alla förstår, så är Eleonor Amora en mycket populär internationell livslärare som från hjärtat når deltagare oavsett om det är hundratals människor i stora salar eller enstaka i små enskilda sessioner. Hon har som hon själv säger fötterna på jorden och blicken i skyn, och det är precis den balansen hon vill ska genomsyra allt hon gör. I yngre år stod hon med en fot i bägge världar, tills hon bestämde sig för att integrera dessa i en och samma.

Eleonor är en typisk Indigo som har lätt för att se helhetsbilden oavsett om det rör världsliga ting eller energimässiga, och detta går som en röd tråd i alla hennes utbildningar oavsett om hon utbildar healers, regressionsterapeuter, drakryttare, multidimensionella medium eller då hon lär ut om den nya generationen.

Eleonor Amora är mycket engagerad i en hållbar och ekologisk livsstil, samt förklarar gärna i sin roll som lärare hur det påverkar vårt energisystem och energikroppar. Faktum är att det i alla hennes utbildningar finns en tydlig grundkunskap som innebär att ta ansvar för sina egna energier och kunna kontrollera sitt energifält. En del av denna kunskap finner du som filmer här på sidan eller hennes Vimeokanal.

Play Cover Track Title
Track Authors