0%

Media

Under 2020 har Eleonor Amora haft sitt största fokus internationellt, vilket går att se genom de fyra internationella bestsellers och listettor hon slog igenom med, samt alla olika internationella summits och podcasts.

 Magasin Måltid – ”Gudomligt Glutenfritt – Samfundet som får kostcheferna att slita sina hår”

För att se hela reportaget med Eleonor Amora där hon  berättar om varför medlemmarna i Medvetna Trossamfundet får igenom ekologisk och glutenfri kost i skolan utan att behöva använda sig av läkarintyg, klicka här:

Magasin Måltid – ”Gudomligt Glutenfritt – Samfundet som får kostcheferna att slita sina hår”

 

 

Våren 2019 deltog Eleonor i Fråga vad du vill i P3, där frågorna rörde allt om hennes andliga roll till vaccin och Medvetna Trossamfundet. Du kan lyssna på programmet här:

 

 

Eleonor har under alla år uppmärksammats i media för sin uppskattade roll som andlig lärare och för sin egen livsväg som hon använder sig av för att inspirera andra via.
Dessutom har hon varit en aktiv profil i LifeRadio&TV, från 2012 till 2018, varefter hon fortsätter att delta i mån om tid och arbetar för att starta sin egen kanal.

 

 

Sommaren 2o17 var Eleonor Amora där hon berättade om sin roll som medicinskt medium och grundare av Medvetna Trossamfundet.
Klicka här för att läsa reportaget: Frimodigt_EleonorAmoraMarklund

 

Free

 

 

Eleonor Amora är med i ett reportage i tidningen Free sommaren 2016, där hon berättar om kursgården Storsjöns Sinnero och familjens planer.

Klicka här för att läsa tidningen online!

 

 

 

Andliga profiler Nära

Eleonor var en av de 22 andliga profiler som rekommenderas av tidningen Nära i nummer 1 (2012).
Svaren som gavs under Eleonors Änglachatt hos tidningen Nära den 9:e november 2011 går att finna i deras chattarkiv. samt i nummer 2 (2012).

 

 

Änglanummer NäraOktobernumret av tidningen Nära tillsammans med Eleonor och Birkan Tore, där han berättade om hur han ringde från Hawaii till Eleonor och sade att just hon måste kanalisera den gyllene gruppen Änglar, som Eleonor senare tog kontakt med och nu kallar de gyllene  Stellaränglarna.

 

 

Inspire

Oktobernumret för Inspire Magazine, där det publicerades ett personporträtt och artikel om Eleonors andlighet.

 

 

FrimodigSommarnumret för gratistidningen Free, som finns i de flesta av landets hälsokostaffärer och andliga butiker, vilken även kan läsas i deras onlinenummer, då Eleonor valdes som månadens Frimodig.

 

 

 

Annan media som Eleonor varit aktuell i:

  • P4 Radio Jämtland om Änglar.

  • LifeRadio Göteborg – många olika program som det går att lyssna på i efterhand på www.liferadio.se

  • Life-TV Sweden.

Eleonor har även uppmärksammats genom sina samarbeten med, samt produktion av event för kända namn så som:

 • vattenforskaren Dr Masaru Emoto, som hon var den sista som samarbetade med i Skandinavien, innan han gick bort 2014. (Se film från vattenvälsignelsen i Stockholm

  2010)

 • ängelladyn Doreen Virtue som hon organiserade En Dag med Änglarna tillsammans med.

 • bioarkitekten Michael Rice, som skulle ha kurser tillsammans med Eleonor i Sverige, men där tiden inte riktigt varit mogen ännu, förutom med artikel i tidningen Inspire.

 

Play Cover Track Title
Track Authors