0%

Mediciner eller sjukdom

Om du har någon form av sjukdom där du tar läkemedel så behöver vi veta om det.

Äter du någon form av mediciner eller är diagnosticerad med någon sjukdom så vill vi veta det innan ditt deltagande på  hos oss. Lider du för närvarande från eller har du tidigare fått diagnos med något av följande tillstånd eller liknande? Depression, schizofreni, paranoia, parafili, bipolär, alkohol-eller drogmissbruk? Om du svarar ja på någon av dessa, kontakta oss för att ge oss mer information innan du deltar på kurser. Vi behöver även veta om du har ett mentalt handikapp eller funktionshinder.

Om du inte klarar av att fungera i grupp eller att Eleonor Amora uppfattar att du inte kan tillgodogöra dig innehållet pga ovanstående problematik har hon rätt att neka fortsatt deltagande i program.

Om du uppfattas som väldigt obalanserad eller med psykisk ohälsa så har Eleonor Amora rätt att neka fortsatt vistelse på gården eller deltagande i program.

Vid aggression eller annat otrevligt beteende mot deltagare eller övriga så har vi rätt att neka fortsatt deltagande.

Om du är allergisk mot pälsdjur behöver du ta med dig läkemedel mot detta. Vi kan tyvärr ej garantera nötfritt för dig som är nötallergiker.

INFLUENSA- ELLER ROTAVACCIN

Vänta helst i 1 månad innan du deltar hos oss om du eller någon i din nära familj vaccinerat sig mot influensa eller rotavirus, då dessa vaccin är synnerligen smittsamma efteråt och då vi inte gillar sjukdomar som t ex magsjuka. Tack för förståelse och respekt för vårt beslut, och du är varmt välkommen efter denna tid!

För den som undrar om var man kan lära sig mer om detta, så rekommenderar jag boken Vaccinationer: Risker och skador av Mayer Eisenstein & Neil Z Miller, eller att ni laddar ned dr Jackie Swartz bok: Vaccinationer – Fördelar och Nackdelar – Jackie Swartz_A4_R0.

Vi dömer ingen när det kommer till valet kring vaccin även om vi lär ut om riskerna med vacciner och tungmetaller samt olika kemikalier. Alla får ta ansvar för sin egen hälsa.

Vill man lära sig mer i ämnet så rekommenderar vi dock filmen VAXXED (finns på Youtube eller att köpa online) samt att man läser boken Vaccinationer: Risker och Skador.

Ta gärna även del av vad jag skrivit och sammanställt:

Läkemedelsverkets kvartalsrapporter och annan relevant info i ämnet

Play Cover Track Title
Track Authors