0%

Multidimensional Mediumship™ Avalon Retreat

Det är så roligt att så många vill ses live trots att jag gör olika distanslösningar, så på det viset har jag tillsammans med olika tidigare deltagare i programmen kommit fram till en 2.0-lösning och uppgradering av det gamla Multidimensionella programmet som varit så populärt sedan starten av det 2012.

I detta retreat så ses vi IRL under en fantastimagisk vecka och däremellan tar du del av Multidimensional Mediumship™ Light Online Program på distans via din dator eller mobiltelefon, precis när du vill och har tid.

Under en vecka utforskar vi naturlandskap tillsammans där vi besöker Englands andliga skatter, lär känna varandra och besöker viktiga kraftplatser samt provar på att träna dragon yoga. Jag kommer också att dela mina smultronställen med er, och visa de magiska affärer där jag själv köper kraftsmycken och oljor mm.

 

 

VAR: Retreatet sker på platsen för världens hjärtchakra, där vi har en av våra baser i världen; Glastonbury (Storbritannien) eller det som bland många kallas för Avalon.

NÄR: Midsommarveckan 2020 onsdagen 17 juni – onsdagen 24 juni  2020, vilket är vid tiden för Sommarsolståndet.

Till Glastonbury är det lätt att ta sig, då vi hämtar upp våra deltagare med buss i London vid Heathrow flygplats den 16 juni kl 16:00, om inte annat anges. Det går också bussar (National Express) direkt från flygplatserna (Heathrow och Stanstead) i London till Glastonbury. Snabbast går det från Heathrow och då går också bussen direkt utanför terminalen.

Vill man kan man även åka till Bristol för att därifrån ta en buss från Bristol Airport till Bristol busstation. Därifrån kan du ta 376-bussen till Glastonbury. Se till att du sitter på toppdäcket och tittar efter den första glimten av The Tor!

Bokar man i tid kan man åka till London eller Bristol från Sverige för några hundralappar.

Vi kommer att skjutsa tillbaka våra deltagare till London på onsdag eftermiddag, vilket innebär att man kan boka ett sent flyg tillbaka på onsdagen om man inte väljer ett på torsdag morgon.

Du får tillgång till onlinematerial direkt som din anmälan tas emot.

SPRÅK: Retreatet kommer att vara på svenska och på engelska.

BOENDE: Vi samarbetar med flera boenden och kan erbjuda rabatter för våra deltagare. Det finns också många AirBnB till mycket bra priser. Glastonbury är en fantastisk liten stad, som nästan kan liknas vid en egen värld av Harry Potter, med sina magiska butiker. Det finns dessutom många olika caféer och restauranger, där man både kan äta snabbmat, thaimat, indisk mat, ekologisk, vegansk, glutenfri eller vanlig engelsk husmanskost. Utrymme i schemat finnes för egentid på plats i Glastonbury både för shopping och kontemplation under dina dagar i Avalon.

PRIS: Kontakta oss för mer information: info@eleonoramora.se 

Kostnaden för detta är 19.999 kronor inkl 6% moms och i detta så ingår resor från Glastonbury i England till Stonehenge, Avebury och Tintagel samt inträde till Glastonbury Abbey och Chalice Garden. Orsaken till denna momssats beror på att det vi gör under retreater är att visa dessa unika världsarv.

Resa, flyg och boende ingår inte i priset för retreatet. På våra utflykter i bussen ingår lättare luncher, övrig mat bekostar deltagaren själv. På många boenden finns möjlighet till självhushåll om man så önskar och det finns en fantastisk livsmedelsaffär i staden där all mat är ekologisk!

 

Multidimensional Mediumship™ Light Online inklusive certifiering ingår utan kostnad (tidigare pris för dessa delar av det Multidimensionella Programmet var 50.000 skr inkl moms), och du betalar endast för naturvisningarna i England. OBS! Det finns inga krav att man ska ha deltagit i onlineprogrammet, utan det är endast ett erbjudande.

För de som redan gått Multidimensionella programmet (8 delteman) eller Multidimensional Mediumship™ Light Online tidigare, kontakta oss om ni vill komplettera med naturvisningsveckan i England till en extra kostnad.

 

 

Play Cover Track Title
Track Authors