0%

Multidimensionellt Program

 

Det Multidimensionella programmet är ett banbrytande program som superladdar din intuition, skärper dina förmågor, bygger upp din styrka och ger dig de senaste kick-ass verktygen att hantera vad du än möter i den spirituella sfären.

Lär dig steg för steg hur du hanterar alla typer av energier, kommunicerar med alla dimensioner och tonar in dig på alla frekvenser. Lär dig den nya tidens verktyg för att maximera resultaten och bygga upp ditt självförtroende för att speeda upp resultaten. Lär dig medialt självförsvar så att du kan stå i din kraft och utföra din livsuppgift.

En rak och praktisk träning där vi skippar allt ”lull lull” och går direkt till kärnan. Detta är viktigt, eftersom när det väl händer saker, har vi sällan möjlighet till långa förberedelser, att sätta stämningen eller tillgång till de rätta tillbehören. Du blir ett medium ”on the fly”!

Det Multidimensionella programmet väcker upp det som du redan har inom dig, både i detta liv och i tidigare inkarnationer, och som du mest troligt använt dig av under hela ditt liv – utan att veta om det. Utbildningen lär dig att kontrollera detta, utan att ge upp din vardag. Det handlar om att förstå din kapacitet och att stå i din fulla kraft för att fortsätta utvecklas i din livsuppgift.

För att bli ett riktigt bra medium behöver du bli medveten, förstå och lära dig hantera allt som finns i vårt Universum. Med denna bas kan du sedan välja att fokusera på det som intresserar dig mest inom det mediala.

Eller som en av de deltagare jag haft under åren frågade mig
efter att ha misslyckats i 65 år att hantera sin medialitet hos andra lärare och medium:

– ”Varför vågar ingen annan prata om och lära ut om detta, Eleonor?
Utan dig hade jag varit död nu!”

Förståelsen du får är så djup och verktygen du lär dig är så effektiva att många av våra deltagare till och med får ge råd och hjälp till erfarna medium som arbetat som detta i många år. Elever från det Multidimensionella programmet är erkänt duktiga och det är något vi är extra stolta över.

Oavsett om du går programmet enbart för din egen skull eller om du vill arbeta med detta, så är detta möjligheten till ett yrke där du kommer att kunna ta betalt redan under utbildningens gång. Programmet kan därför betala sig själv.

Multidimensionella programmet är för dig som vill bli expert på det du gör. Du vill helt enkelt bli bäst inom medialitet.

Det som ingår i det Multidimensionella Programmet är:

  • Starwarrior Intutive (finns som deltema både i det Multidimensionella Programmet och Stargate Programmet)

  • Telepati, Djurkommunikation och Eteriskt beskydd

  • Ascension With Angels – As Above So Below

  • Channeler of the Realms

  • Dragons of Atlantis (finns som delkurs både i det Multidimensionella Programmet och Stargate Programmet)

  • Själarnas Resa

  • Intuitiv Multidimensionell Healing

  • Esoteric Security

   Det enda deltemat som inte rekommenderas att man deltar på som fristående kurs, om man inte vill gå hela programmet, är Esoteric Security, då den tar upp alla delar i programmet och även innebär sk slutprov för eleverna. Övriga delteman går att delta på som fristående dagar.

De deltagare som betalar in hela det Multidimensionella Programmet innan start kan även delta till rabatterat pris på:

Alla sessioner och program utgår från Eleonor Amoras böcker, samt har inslag av dragonrider-yoga, fysisk träning och energiarbete.

Tidigare deltagare finns som referenser om intresserade vill ringa och fråga vad de tyckt om programmet.

Play Cover Track Title
Track Authors