0%

MULTIFÖRFATTARE

Jag har mött många människor som haft en inneboende dröm att ge ut en egen bok.
De flesta av dem blir aldrig författare, trots den längtan..

Faktum är att det är ett stort projekt att skriva en egen bok ensam, och många har varken pengarna, tiden eller kunskapen för att få till en bok från början till slut.

Genom att ge ut en bok i detta format så har vi hjälpt många att förverkliga sin dröm!

Det blir inte längre något man säger att man ska göra i framtiden, utan man gör det eftersom man får pepp och stöd av varandra.

Behöver du också få hjälp att få ändan ur vagnen?
Vårt team har skapat många bestsellers med hjälp av samma framgångskoncept, så vi vet vad vi gör!

Hur? Läs mer nedan!

 

BESTÅENDE VÄRDE – speciellt med en bestseller!

 

Att ge ut en egen bok med korrekturläsare och grafisk formgivning och kostar ofta mer än 50.000 och då ingår ingen marknadsföring vilket kostar multum i sig.. En vanlig liten annons i en tidning som folk slänger bort efter att knappt ha läst kostar mellan 10-20.000kr. Jag har gjort den erfarenheten också tidigare och fått inse att sådana annonser ofta är bortkastade pengar.

En boks marknadsföringvärde försvinner aldrig, och man kan alltid hänvisa till det man skrivit i boken samt lägga till titeln författare i sitt CV och på sociala medier.

Projekten är upplagda så att varje författare skriver ett kapitel om 3000 ord som vi sedan har en redaktör som går igenom grammatiskt och kommer med råd kring hur man kan förbättra. 3000 ord är något som är överkomligt för många att skriva och man får plats med sin berättelse för att sedan kunna hänvisa vidare så att läsaren kan läsa mer på hemsidor eller Facebook.

 

 

VINSTEN MED EN GEMENSAM MARKNADSFÖRING

 

Bokprojekten med multiförfattarbok innebär otroliga marknadsföringsmöjligheter för många och är bland det bästa jag gjort för mig själv.

Genom att man är flera författare så får man också draghjälp marknadsföringsmässigt genom varandras nätverk!

Det finns även en stor fördel även för dig som redan skrivit en egen bok, men som kanske inte nått den marknad som du skulle önska med den.

Vi har nämligen en speciell framgångsteknik för att skapa bestsellers som många andra inte har, där de dessutom marknadsförs i mina egna nätverk både i Sverige och internationellt.

 

 

 

 

 

Har du väntat på ett tecken? Det är dags nu!

Våra berättelser behövs för att förändra världen – din berättelse behövs!

Maila oss på UNFUCK Publishing Companyunfuck@eleonoramora.se för att boka din plats. De fylls snabbt!

 

Play Cover Track Title
Track Authors