0%

Multidimensional Mediumship™ Advanced Program

Multidimensional Mediumship™ Advanced är ett program som redan har den mediala grunden och nu vill ta det ännu ett steg framåt. Detta fungerar alltså även för de som inte gått hos mig tidigare, men som känner sig trygga i sitt mediala arbete. Det viktiga är att du har landat i din medialitet och inte längre ifrågasätter dina egna förmågor.

Är man inte riktigt där ännu, så behöver man gå Multidimensional Mediumship™ Light Online  och ta del av den kunskap som jag delar där innan man fortskrider med detta.

 • Det vi fokuserar på är full kontroll över våra egna energifält vilket ger oss laserskärpa i områden som fjärrskådning, astralresande och healing, och som gör att vi går ännu djupare in i det mediala självförsvaret för att kunna möta allt från demoner till utomjordiska väsen och entiter.

 • Genom full kontroll över ditt energifält tar du inte längre på dig andra människors obalanser – och ej heller dina klienters!

 • Du lär dig att utveckla ett glasklart fokus, för att kunna ta dig an allt som du möter i de olika världarna.

 • Du kommer att lära dig hur du mångdubblar din kraft och din power!

  Vi arbetar med runkombinationer och uråldriga symboler som gör oss osynliga i vårt mediala arbete.

 • Vi arbetar med drömtiden och lucid dreaming, där vi medvetet kan styra våra drömmar och astrala resande.

 • Vi arbetar via portaler och wormholes i det falska Matrixet samt omgivande fält.

 • Vi arbetar med vårt kända och okända Multiversum.

 • Du kommer lära dig att göra avancerad multidimensionell healing, där fokus ligger på att kunna möta och ta bort alla former av entiteter och implantat – utan att din egen hälsa äventyras. Genom denna healing så hackar vi matrixet och systemet, för att få det viset nå ursprunget till problemen. Du kommer att använda dig av 3D-teknik, för att visualisera och nå samt omprogrammera kärnan. Vi kommer även att arbeta med mörk energi och materia – obs, detta är alltså inte svart magi, utan den mörka energin är vad Universum skapats ur, och är vad som omgärdar alla celler. I detta program ingår även den Multidimensionella Healingen på grundnivå, som vi därefter bygger på, och du behöver alltså känna dig bekväm med att ge healing när du lägger till de avancerade teknikerna. Detta är ingen fristående healing, utan vi lägger till verktyg på den befintliga healing vi har.

 • Vi kommer att träna på att arbeta medvetet med det falska Matrixet och att styra det geomagnetiska fältet samt använda oss av det ursprungliga multidimensionella gridset som går genom hela vårt kända Universum som en spindelväv, och som sammanbinder alla dimensioner, platser och varelser med varandra.

 • Du kommer att lära dig tekniker för att gå undercover i de olika världarna, samt känna dig som en superhjälte i din fulla kraft!

 • Vi kommer att arbeta med stjärnalver och andra multidimensionella väsen och individer som bl a de uråldriga drakar som bemästrar alla fem element.

 • Vi kommer även att ta upp ämnen som marknadsföring – och du lär dig att nischa dig inom det du är menad att göra. Jag kommer att dela med mig av alla mina personliga tips så att du både kan undvika olika fallgropar samt spara dyrbar tid genom mina erfarenheter, för att på det viset hjälpa dig att skapa ditt eget framgångsrika varumärke.Vi går igenom Facebook, LinkedIn och Instagram. Eleonor Amora är en av få andliga lärare som slagit igenom både i Norden och Internationellt.

 • I detta program ingår ett deltagande i en av våra Multiförfattarböcker ’Multiverse’ utan extra kostnad, för de som vill ta sitt företagande ett steg längre. Det ingår även en livesänd professionell intervju av LifeTV’s egen Hillevi Sjögren, som man kan använda på sociala medier och sin hemsida.

 • Fullt mentorskap ingår via mail samt i grupp, och du har även tillgång till individuell tid.

 • Programmet är i Covid-tider online och den aktiva tiden består av 6 månader, med start 1 Januari 2020 och kostar 38.000 kronor inkl 25% moms. Vi erbjuder möjlighet till delbetalningar.

Play Cover Track Title
Track Authors