0%

Oraklet

Med både humor och allvar bakom liknelsen så omtalas Eleonor Amora som Oraklet i filmen The Matrix.

Antagligen beroende på att Eleonor Amora ser igenom illusionerna och vågar ta sig an områden som inte många medium gör.

Oavsett om det är drakar eller demoner som ska mötas så räds hon inte sitt kall, utan har klienter runt hela världen som kontaktar henne för att kunna ge dem råd och vägledning.

Eleonor Amora är ett klarseende/clairvoyant medium som har mycket bra balans i alla hennes intuitionskanaler och där hon arbetar både med coachning för att nå de potentiella målbilder som finns framåt i tiden och med att se och förstå lärdomar och lösgöra blockeringar i tidigare liv eller andra dimensioner.

Varmt välkommen att boka din session genom att titta igenom de olika sessioner som hon erbjuder.

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se 8 december, 2017

<< Prev
Next >>
Play Cover Track Title
Track Authors