0%

Path of the Starwarriors

Fristående kurs baserad på Stargateprogrammet, där vi besöker olika platser i världen där det finns speciella kraftplatser, energilinjer och kraftfulla symboler.

2019 besöker vi Paris tillsammans med Suzanne Divinsky.

Suzanne Divinsky är frekvensingenjör, alkemist, symbolkännare och författare till Visdomskodentrilogin. Hon är även en av världens främsta experter på sumerisk historia med fokus på Anunnaki.

Under denna resa kommer hon att vägleda oss i det som rör Anunnaki och deras kopplingar till några kyrkor och katedraler i Paris. Suzanne kommer att guida oss in i den djupare symboliken runt Chartreskatedralen som är en skattkammare i sammanhanget.

I Chartres kommer vi att besöka kryptan med Svarta Madonnan och få information om historien och de alkemiska kopplingarna runt henne. Samtidigt passar vi på att känna in energierna vid den heliga platsen där fjorton jordströmmar möts och bildar en supervortex, ett så kallat drakcentra. Om synkroniciteterna är med oss kommer vi att vandra i den exklusiva labyrinten där många fått påtagliga initieringar i kundalinienergin.

Som grädde på moset får vi även tillfälle att inspektera den unika, kombinerade astrologiska och astronomiska stjärnkartan/installationen där planeten Nibiru finns medtagen.

Utöver detta besöker vi två hemliga kyrkor i Paris där Maria Magdalena är i fokus, kryptan i Saint Sulpice, samt Notre Dame, platser som alla har kopplingar till de fyra Isistemplen varav det fjärde och sista ännu inte är funnet. Mer om allt detta finns att läsa I Visdomskoden I, Den felande länken.

Bästa behållning av dessa dagar har man om man fullföljt Stargate-/Dragongate- eller det Multidimensionella Programmet innan, men de kommer oavsett vara fyllda med magi, spänning och insikter även för de som endast väljer att delta i Paris.

Eleonor Amora kommer att berätta om väsen, energifrekvenser och energilinjer på de heliga och speciella platser vi besöker, samt sätta och lära ut medialt beskydd.

Plats 2019: Paris
Datum: Höstdagjämningen 21 september. Mer exakt datum kommer senare.
Antal dagar: 4
Pris: 15.000 sek inkl moms och då ingår inträde och färdmedel till allt som vi besöker under dessa dagar.

Resa till Paris ingår inte, ej heller boende, men vi har förslag på lämpliga hotell och pensionat.

Rekommenderad kurslitteratur:

  • Suzanne Divinsky – Visdomskoden I, II och III.

    Vi rekommenderar att Visdomskodentrilogin läses innan för full förståelse för symbolerna vi kommer att arbeta med under dessa dagar.

Maila för mer information.

Play Cover Track Title
Track Authors