0%

Pop-Up Center

Ända sedan jag startade upp Sinnero kursgård i Jämtland 2012, där det tidigare varit kursgård och ridskola under min barndom, så har benämningen ”kursgård” funnits med trots att vi gjort stora förändringar. Under resans gång har jag ändrat och lagt till namn från klinik till helhetscenter, lite beroende på var i världen vi haft våra lokaler och mötesplatser men också för att vi har så mycket mer än en vanlig kurs eller session då jag har ett stort nätverk samt unikt helhetskoncept som inkluderar många olika metoder och träningsformer.

Jag är helt enkelt ÖMSE, som är ett jämtländskt uttryck och som betyder ANNORLUNDA, och faller aldrig in i samhällets mallar över hur saker och ting ska vara.

Eftersom jag är Indigo så gillar jag att vara rörlig och att inte tvingas till en och samma plats, vilket gör att beskrivningen numera kommer att vara just Pop-Up Center, vilket jag fick som tips av en australiensisk lärare och vän, som jobbat på samma sätt under 40-års tid.

I dessa centers så kommer jag finnas under olika perioder, vilket innebär att man får vara snabb om man vill träffa mig på just den platsen eftersom jag inte kan lova hur länge jag kommer att vara där. När Moder Jord och det universella gridset kallar, så flyttar jag på mig.

Detta innebär att boende bara ingår för individuella dagar, eller om det står att det ingår under olika retreats.

Nedan kommer jag att presentera några av de platser jag har i agendan under kommande år, just bare with me – jag ska hinna också!

Play Cover Track Title
Track Authors