0%

Referenser för sessioner

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor fick uppdraget att läsa av min katt, hon verkade sorgsen och tillbakadragen och kissade utanför lådan flera gånger i veckan.
Med Eleonors hjälp fick jag mer förstående för min katt och ändrade lite saker så att katten skulle bli lyckligare.

Det har nu gått 5 månader och katten är tillbaka och sover i sängen igen, hon känns som en gladare katt och hon har inte heller kissat utanför lådan en enda gång sedan avläsningen!!

Rekommenderas varmt att få sitt djur avläst om man har djurproblem!

Klient

default image

Min Master Soul Purpose med Eleonor Amora

Samtalet börjar med ett glatt, igenkännande skratt, härligt att höra hennes röst IRL, för annars har jag bara chattat med henne via FaceBook.

Sedan fortsätter samtalet med att Eleonor berättar om mästar året 2018, energifrekvenserna som jobbar tillsammans med mig och siffran 2 är min Själsenergi och den står för ”samarbeten”men också nätverkande, sociala medier och framför allt fokus på MIG själv.....inte alls förvånande, med tanke på alla samarbeten jag skapat mig under de fyra åren som jag drivit Spirituellt.nu och det bästa av allt, året 2018 står för ännu fler samarbeten och expansion för mig. Min årscykel är 8 och talet 8 står för välstånd och bra ekonomiska möjligheter, och med detta en tydlig, fokuserad målbild. Eleonor kunde naturligtvis också förklara varför jag har problem med min vänster fot när jag trampar i och faktiskt har haft detta problem ett tag bakåt i tiden nu. Likaså kunde hon ”känna in” att jag haft högre ljud och tonfrekvenser i mina öron, att jag sovit dåligt och att jag har en tand med gammal amalgamfyllning som börjat spöka nu, sedan drygt 4 v tillbaka och som jag tänker dra i slutet av januari.

Jag berättade för Eleonor att jag har haft två allvarliga incidenter med mitt chakra system, kundalini och att jag vid dessa tillfällen varit tvungen att åka ambulans upp till AVC för att jag upplevt det som att jag bokstavligen skulle ”explodera” hemma i vardagsrummet men att alla värden var tipp-topp enligt ambulanssjukvården och ingen kunde förklara vad jag varit med om och varför. Allt började i samband med jordens energiförändring i Februari förra året (strax före en Transmedium kurs som Camilla E höll på Spirituellt.nu och på den kursen talade en högt uppsatt mästare via mig till alla kursdeltagare, med en urgammal visdom) han hade långt vitt skägg, en blå skimrande lång cape och huva på sig. Detta skapade tumult i mitt energisystem och jag blev oerhört stark vid den fysiska träningen efteråt och jag märkte att jag kunde styra min energi på egen hand, under min träning på gymmet. Nästa incident var några månader senare, men inte heller då kunde läkarna förklara det som hänt och jag blev hemskickad med ”om det händer igen får du komma tillbaka”.

Eleonor förklarade att hon upplevt samma sak, vid samma tillfälle och att detta var en förberedelse för våra kroppar att kunna ta emot den högre energin som är på väg till Jorden, någon gång i April, då det eventuellt kommer att ske en ny frekvenshöjning. Jag fick rådet att detoxa min kropp, framför allt min lever då jag har amalgam i systemet och är extra känslig för tungmetaller.

Min uppgift är att hjälpa, stötta, peppa, läka människor vilket jag redan gör sedan många år tillbaka och därmed har jag lärt mig mina lärdomar. Jag har mitt andliga team på Arcturus, med Arcturianerna och Ashtar Command (vilket jag redan visste då jag fått besök av dem en gång vid ett tillfälle som jag aldrig glömmer) jag fick besök självaste Kapten på skeppet som förklarade att ”nu var det dags för mig att åter ta min plats som Kapten på mitt skepp” att tiden var inne nu och detta var för drygt 1 år sedan. Han förklarade att mitt andliga team väntar på mig.

Den här sittningen med Eleonor Marklund bestod av flertalet aha upplevelser, igenkännanden och jag är både stolt, ödmjuk och tacksam inför all denna information som hon gav mig och som fick mig att inse min egen storhet, min egen visdom, min egen kunskap som jag besitter inom mig – den känslan som mina elever, klienter upplever när de kommer till mig för personlig utveckling, behandling, coachning, mentor samtal. Jag älskar mitt jobb och brinner för det och den känslan kände jag i Eleonor, min Själs syster <3

Carina Hammarsten www.spirituellt.nu

default image

Jag vill bara verkligen tacka dig för min vägledning i onsdags! Du fick mig att sluta tänka och börja följa min intuition (som sa åt mig att börja skriva till en blogg). Jag känner för första gången på såå länge att jag är i kontakt med min inre glädje och det känns helt fantastiskt och energifyllt.

Så all kärlek till dig! Du är otroligt duktig ❤

Kram

Astrid

default image

Är du redo att möta det bästa i dig och vågar släppa taget om allt som hindrar dig, dina rädslor och självtvivel men behöver hjälp att få en puff framåt för att se klarare? Då är Eleonor precis rätt person att erbjuda den hjälpen.

Med sin varma person, sin lyhördhet, generositet, visdom, kärlek och medkännande förståelse för var du befinner dig lösgör hon dina blockeringar varsamt men kraftfullt. Eleonor frigör, läker, inspirerar, undervisar, stöttar och bemäktigar dig själv. Så att du också vågar äga ditt liv.

På ett högst personligt och genuint sätt berättar hon sanningen om dig själv så träffande och inkännande att du bara tar emot den med ett öppet sinne och tacksamhet. På ett tryggt och intuitivt sätt levererar Eleonor kunskap och nycklar till din egen frigörelse så att du kan reflektera över din egen Gudomlighet.

Inga diplom i hela världen kan ersätta den kunskap som Eleonor besitter inom sig och som hon så vackert och ärligt låter dig ta del av. Även om hon nu också råkar vara en mycket beläst och fantastisk kvinna så är hennes livserfarenheter ovärderliga att ta del av. Likt en alkemiker har hon förvandlat det självupplevda till Guld. Och en session med Eleonor är inte bara guld värd men jag skulle vilja påstå den är ett ovärderlig hjälp för dig om du vill släppa taget om det som hindrar dig att för alltid stråla din glans och hitta hem till dig själv.

Så tacksam för din healing, medialitet, sanning, intuitiva vägledning, hoppingivande samtal, tålamod, empati, öppna hjärta och att du på ett så lätt och rakt sätt exakt satte ord på mina känslor och tankar. Tack så mycket för de värdefulla insikterna du gav mig. Vandringskängorna åkte på igen och jag vågar fortsätta vandra min väg hem till en ljus och lycklig framtid. Välsigna dig du vackra och kloka och modiga starka kvinna.

Katharina

default image

Jag hade min första vägledning med Eleonora för några dagar sedan. Trots ett jordklot mellan oss var hon otroligt klarsynt, inte bara på min situation i livet utan även på min kropps behov; allt ifrån näringsbehov till energiobalanser och chakrablockeringar. Hon hade förklaring på min hörsel som blivit sämre, min brist på inre styrka som blivit svagare och på min kärleksrelation som kännts förvirrande.

Jag går gärna till olika healers och vägledare och tycker ofta att de hjälper, men vägledningen med Eleonora var så djupgående, glasklar, intuitiv och bortom vad jag någonsin upplevt tidigare att den förtjänar att kommenteras.

En one-of-a-kind upplevelse värt varenda penning.

Tina

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

Jag har mött många andliga lärare men Eleonor står ut i mängden. Hon är äkta,  och en sann inspiratör på många nivåer. Jag är bara så glad att jag valde denna kurs och att jag fått förmånen att ha Eleonor som lärare!

Nilla

default image

Det var så klockrent möte ända från början. Jag är verkligen häpen men också lättad över hur mycket saker du fick fram om mig och vad jag behöver. Du fick mig att förstå vad min vilsenhet och låga självkänsla bottnar i. Du är urproffsig på alla vis och jag rekommenderar dig varmt

kram <3

Marie

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

default image

Ville bara skriva och berätta lite om vad som hänt. Direkt efter vårt samtal så hade jag en grön drake jämte mig. Han följde med mig i några dagar. ?
Jag hade ganska ont i ryggen de kommande dagarna och det jobbade mycket kände jag. Min syn förändrades också och jag såg naturväsen mycket tydligare.
Allt har nu stillat sig men jag känner mig annorlunda på ett bra sätt. Lugn, mer trygg och ankrad. De rädslor jag kände känner jag fortfarande av men de är mer vaga och otydliga. Jag känner mig mer styrkt även om jag nu samtidigt känner mig lite off i huvudet. Mycket som ska smältas.
Tack för en mycket bra och insperande session. Kommer att återkomma längre fram ❤️

Kram

Emeli

Play Cover Track Title
Track Authors