0%

Rökfritt och parfymfritt

Hos oss råder en rökfri zon, vilket innebär att rökning inte är tillåten. Det räcker inte om du röker när du är ute och går, för det sitter kvar i kläder och hår samt hud, och vi har fattat det beslutet eftersom det rör allas vår inomhusmiljö sedan.

Bor du hos oss gäller det hela tiden för din vistelse hos oss. Bor du inte hos oss så ber vi om respekt för oss andra att du inte röker på morgonen innan du kommer hit, då det sitter i hår och kläder.

För de som har nikotinberoende så rekommenderas att man istället tar med sig t ex nikotinplåster eller nikotintuggummi under kurser eller sessioner om man behöver detta. Detta får dock under inga som helst villkor slängas så att barn eller djur kommer åt det.

(Ps. Vi är peppande och förstående med er som har ett nikotinbreak under de dagar ni är hos oss, och alla har än så länge lyckats jättebra!)

PARFYMFRITT

Tänk även på att undvika att använda syntetiska parfymer och starka dofter. Vi väljer att leva i en giftfri miljö. Detta gäller även hår- och hudvårdsprodukter.

Vi vill att varken Eleonor Amora som ledare eller någon deltagare måste avbryta pga starka dofter.

HYGIEN

Tamponger får INTE spolas ned i toaletten (vi rekommenderar för övrigt att man börjar med menskopp om man inte redan gjort det, då det är bättre för både hälsa och natur).

Play Cover Track Title
Track Authors