0%

St Germain

St Germain anses vara en uppstigen mästare, och en av de mer humoristiska samt personliga av dem alla som är lätt att kommunicera med och arbeta med.

Fram till senaste andliga omorganisationen, var han mästare över den sjunde (violetta) strålen.

Man talar ibland om att en själ har många olika aspekter, det vill säga att flera delar av själen kan ha olika inkarnationer samtidigt, och det sägs att aspekten av honom som inkarnerade som Rakoczy nyligen har blivit mästare över den 11: e strålen.

St Germains andliga retreat sägs vara vid Köln, Tyskland.

Hans sista inkarnation innan han blev uppstigen mästare (vilket innebär att man slutar inkarneras på Jordeplanet) tros vara den gåtfulla Comte de St Germain, som sades vara mycket välklädd, och gjort sig känd i hoven runt om i Europa. Han var känd för att ha en stor förkärlek för diamanter som smyckade allt från hans kläder till skor.

St Germain beskrivs som permanent ungdomlig med många talanger. Bland annat talade han många språk flytande samt hade en bred kunskap om historia, alkemi, konst, fäktning och kemi. Utöver detta han var han också mycket kunnig på att spela musik, och målade med stor skicklighet.

Han tros också ha varit en alkemist som kunde skapa guld av vanliga metaller, och även skapa ett elixir för att hjälpa till att bevara ungdom och skönhet.

St Germain gjorde ofta förutsägelser som senare slog in, vilket lade till hans rykte att vara en mycket ovanlig människa. Han tros ha skapat en mysterieskola där han initierar många människor i andliga läror.

St Germain (tillsammans med ärkeängeln Zadkiel) gav oss den Violetta Flamman att rena och läka världen.

Play Cover Track Title
Track Authors