0%

Storsjöliv

Vårt familjeföretag heter Storsjöliv AB, vilket är det namn du får upp i de fall då du gör dina inbetalningar för bokningar hos Eleonor Amora genom uppgifterna nedan.

Plusgiro 86 84 33-4
Bankgiro 5242-1658
Swish 123 073 70 98

Utöver förskottsbetalning via ovanstående, så erbjuder vi bland annat även andra betallösningar genom Wasa Kredit där vi kan erbjuda upp till 36 månaders avbetalning.

Storsjöliv AB är godkänt för F-skatt, FA-skatt och moms.

 

I företaget Storsjöliv så arbetar bl a dessa:

Mattias är, förutom att vara gift med Eleonor Amora, även allt-i-allo på gården samt i företaget och ordnar de praktiska sakerna under dagarna hos oss. Skulle det bli problem med att flyg, tåg eller buss inte kommer i tid som det ska, så skicka honom ett sms på 070-311 65 57. Har du berättat om ditt flightnummer innan så håller han koll via Swedavia-appen om du är försenad. Han är den i företaget som har alla körkortsbehörigheter, inklusive buss och taxi, och kan ta sig an de mest beundransvärda backningar med stora fordonsekipage! (Obs! Du kan inte skicka sms till Mattias om bokningar av sessioner – detta telefonnummer rör endast överenskomna hämtningar vid flyg/tåg/buss under dagar när du deltar på ett event på Storsjöns Sinnero.)

Adrian tar hand om de praktiska sakerna med djuren under dagarna du är på gården. Han håller även på att ta körkort för truck, bil och lastbil, och har sedan innan motorcykelkörkort samt skoterförarbevis, vilket gör att han kommer att hjälpa Mattias i hans roll att hämta på tåg och flyg från och med 2019. Han är även den av oss som agerar motorcykelbud, och som du snällt kan be att hämta pizzor åt er vid pizzerian under dagarna. 😉 (Ja, det händer, och vi låter alla äta det som de vill!) Ska du hyra skoter under dagarna här så är det Adrian som visar dig lederna, och han är även den som förbereder för resten av gruppen när vi ska ut och grilla eller liknande.

Mattias, Adrian och Eleonor turas om att köra ut deltagarna vid besök till olika naturområden.

Anneli är vår koordinator och den som skickar ut böcker och gillar att ta hand om alla våra papper samt att ordna med alla deadlines. Henne kan du nå på co@eleonoramora.se, och hon är även den du mailar för att få uppgifter från vår redovisningsbyrå ifall vi missat att skicka ut kvitton eller annat administrativt.

Play Cover Track Title
Track Authors