0%

SVENSKA BOKTEMAN

För varje bok har vi ett TEMA, där alla författare ansvarar för sitt kapitel. Böckerna väljer sina författare lika mycket som författarna väljer sina böcker, vilket gör att vi erbjuder konstnärlig frihet för vad man väljer att skriva om i dessa 3000 ord som man har till sitt förfogande.

Om du vill ha feedback om vad du kan skriva om innan du sätter igång, maila oss!

Dessa är våra aktiva bokprojekt på SVENSKA!

Varje författare ansvarar för att själv skriva sin text på svenska. Vår redaktör går igenom texterna en gång vid inlämning för att rätta grammatiska fel och stavfel. Behöver man mer hjälp än så kan man boka den tjänsten utöver detta. Vårt team har både svenska och internationella redaktörer, designers och projektledare, men de som arbetar med din bok i ett svenskt boktema är svenska.

 

ELDFÖDD

Vi är sönerna och döttrarna till häxorna du inte brände!
De som gått genom elden, överlevt och bemästrat lågorna.

De som har en berättelse som kräver att få berättas, oavsett om den är upplevd i detta liv eller i tidigare liv, och oavsett om den är självupplevd eller fiktiv. I denna bok kan du dela tankar om allt från magi till kraft och din väg genom elden.

Den har redan börjat samla in sina författare som ska dela sina ord med världen. De som känner att det är dags nu att stå i sin fulla kraft.

De som känner att jag ÄR elden…

Är du en av dem?

Deadline för Eldfödd är 29 december 2020
Planerad publicering är januari 2021

 

 

 

 

Play Cover Track Title
Track Authors