0%

Quintessence Healing by Eleonor Amora™

Under denna utbildning arbetar vi med den mörka energi och eter som genomsyrat oss från Universums födelse.

Universum består till 68% av mörk energi, och det även vetenskapen börjat nudda vid är att det är de svarta hålen som fött fram vårt kända Universum.

Det finns många likheter med det många ser som tomrummet mellan celler, och som där felaktigt tror att det är tomt när det istället är energi – och som all energi går den att arbeta med och att programmera.

Det många också glömt är att det vi ser som det vita ljuset på många sätt är förvanskat, då det är direkt kopplat mot det matrix som i årtusenden begränsat mänskligheten och dess kontakt med resten av Universum.

Denna healingutbildning kräver att du har ett öppet sinne för vad du tidigare trott är verkligt, och vi arbetar mycket med astralt arbete i tiden mellan drömtid och realtid.

Fokus ligger till stor del på lucid dreaming samt astralt resande, där vi arbetar otroligt mycket med energikontroll.

 

– Är du beredd att ta det röda pillret, Neo?

Utbildningen pågår i 6 månader online, där fokus ligger på distanshealing eftersom det är mycket mer effektivt när det rör så avancerat energiarbete som detta är. Vi använder oss av Zoom på våra möten, och dessa är inplanerade till 2 timmar x 4 möten. Dessa går att ta del av efteråt.

Priset för detta är 14.999 kronor inkl moms.

Play Cover Track Title
Track Authors