0%

Rebellen

SHARE

Jag funderade om jag skulle döpa den här rubriken till Indigon istället, eftersom det är den själsliga energin som genomsyrar min rebelliska ådra.

Vad är egentligen en rebell, kan man tycka?
För mig handlar det om att ifrågasätta gamla regelverk och normer som inte fungerar – oavsett om det rör familjer eller samhället.
Att göra om och skapa något nytt och bättre.

Indigon är känd för att se igenom oärlighet och lögner, och jag tror att det är just den rollen vi ska ha i samhället.
Att se allt det som inte fungerar – och skapa något bättre.

Så det är precis det jag försöker göra, både genom att lära ut via mina kurser och utbildningar hur människor ska få tillgång till hela sitt jag och hela sin kraft.

Ibland är det jättejobbigt att inse att man inte längre är ett offer eller kan skylla ifrån sig.
Men samtidigt är det vansinnigt stärkande att förstå att man kan förändra allt genom att förändra sig själv och sin egen ståndpunkt och energi.

Många tycker att det är en besvärlig egenskap hos mig.

; Att påstå att man kan äta sig frisk.
; Att det inte finns energitjuvar om man kontrollerar sitt energifält.
; Att alla de som vi sett som auktoriteter inte alltid vill vårt bästa.

Men efter att man börjat anamma detta, och känner att man har kontroll över sitt liv och sin livsväg – ja, det är då man känner hur ryggen blir rak och glädjen kommer per automatik varje dag. Och att även de dagar när man har en nedåtgående spiral, så tar det inte så lång tid innan spiralen faktiskt vänder tillbaka.

För alla er andra som känner igen er som Indigos, som ibland känner att det är ett ofantligt tungt arbete att vända skutan rätt här i världen; glöm inte att du inte är ensam.

Vi gör detta tillsammans!

Och du, alla behöver inte vara väna och blida dygnet runt (även om Indigon har sådan sidor den med). Man får vara rebellen också. Även om man är en pain in the ass ibland på grund av det.

Ps! Vet du inte vad en Indigo är – eller vill du lära dig om de olika själsliga energierna? Läs denna artikel, och köp min bok ”Framtidens människa – den andliga evolutionen” sedan när den kommer ut 2018!

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors