0%

Referenser

SHARE

default image

Jag kan inte med ord beskriva vilken känsla som infann sig under änglakursen hos Eleonor.
Jag har fått en större förståelse för mig själv och det gudomliga.
Allt i universum är ren kärlek och jag är otroligt tacksam för den kurshelgen.
Kan varmt rekommendera andra att gå kurs hos henne.
Hon är en ängel på jorden ??

Elev

default image

Jag älskar Eleonors kurser.
Hon är mycket kunnig och hon är den som fick mig att vilja lära mig mer om Änglar och andra väsen.
Hon har även fått mig att förstå vikten av att vi behöver leva mer giftfritt.
Att gå kurs hos henne är verkligen värt pengarna. <3 <3 <3

Marit

default image

Djurkommunikationskursen hos Eleonor är fantastisk. Oavsett vad man har för förkunskaper så lockar hon fram det bästa hos gruppen, och det är en härlig känsla att upptäcka att man KAN!! Dessutom kan man använda kunskaperna från kursen på en hel mängd andra områden i livet. Alla borde lära sig djurkommunikation hos Eleonor.

Therese

default image

Kursen i djurkommunikation gav mig helt nya verktyg att kommunicera med djur!

Eleonor är en väldigt bra lärare som både pushar och stöttar för att få oss som elever att våga lita på oss själva och berätta det vi får till oss i en väldigt ödmjuk och trygg miljö - där man inte behöver vara rädd för att göra fel.

Förutom att jag fått lära mig hur telepati fungerar på djur så hände det massa annat i min utveckling dessa dagar som jag tacksamt tagit med mig hem.

Eleonor har en väldigt mysig kurslokal och ett stort plus är att det finns så många gulliga å söta djur att prata med.

Jag rekommenderar alla att gå den här spännande och roliga kursen!

Emelie

default image

Eleonor fick uppdraget att läsa av min katt, hon verkade sorgsen och tillbakadragen och kissade utanför lådan flera gånger i veckan.
Med Eleonors hjälp fick jag mer förstående för min katt och ändrade lite saker så att katten skulle bli lyckligare.

Det har nu gått 5 månader och katten är tillbaka och sover i sängen igen, hon känns som en gladare katt och hon har inte heller kissat utanför lådan en enda gång sedan avläsningen!!

Rekommenderas varmt att få sitt djur avläst om man har djurproblem!

Klient

default image

Eleonor Amora är en mycket kompetent lärare som har en gedigen kunskap och lång erfarenhet av det hon lär ut. Med ett stort, varmt engagemang lär hon sina elever att ta vara på sina egna kunskaper och rustar de för framtiden med en stadig trygg lärar hand. Jag kan med ett varmt hjärta rekommendera denna fina själ som vägledare, lärare, mentor mm. Under alla kurser jag gått hos Eleonor har jag alltid känt mig mycket trygg. <3

Gunilla Falk

default image

Kan å det varmaste rekommendera online kursen Healing med Guld och Silvervioletta flamman.
Eleonor är konkret och härligt närvarande kursen igenom. Jag har fått en utmärkt grund kring healing och lärt mig mycket. För mig är tydlighet och klarhet viktigt och det levererar hon. I alla de inspirerande filmer och texter som ingår i kursmaterialet.

Nilla

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

När jag bokade individuella kursdagar på gården så hade jag inte en aning om vad som väntade…
På vägen dit satt jag i bilen och funderade på mina förväntningar och kom fram till att det bästa för mig var att komma dit som ett blankt papper som det skulle skrivas en historia i.

OCH så blev det! Det var dagar fyllda av upplevelser och öppnande av nya dörrar och insikter som kom!

Det jag upplevde de dagarna gjorde att jag påbörjade en resa för att hitta hem i mig själv.

Det dök upp väsen, jag fick ett av mina tidigare namn till mig, lära mig om energiarbete och besöka magiska kraftplatser-och det var inte allt!
Magin som dök upp då har växt allteftersom och är nu en naturlig del av min tillvaro.

Jag var hela tiden guidad av Eleonor på ett intuitivt och varmt sätt som gav mig trygghet i det nya.
Kursgården i sig har energier som ger väldigt bra förutsättningar för att kunna checka ut från sin vanliga vardag och fokusera på sig själv.!

Går man och letar i tillvaron och känner en inre tomhet så är det här en väldigt bra början för att påbörja letandet och hitta orsaken till tomheten.
Så var det för mig!

Om man har saker som man vet man bär på som man inte har en bra förklaring till så är det här också ett bra sätt att utforska det området.

Allt gott!

André

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Intuitiv Multidimensionell Healing var inget jag tänkte på att gå, jag har ju många års erfarenhet av healing och kunskaper om energier men det var något som drog mig dit.

Efter kursen känner jag att mina förväntningar om att få fler verktyg i mitt arbete verkligen infriades med råge. Dessutom hittade jag hem till mig själv under behandlingarna vi gjorde på varandra. Eleonor leder dig avdramatiserat och avslappnat fram till dina egna inneboende kunskaper och ger dig nya insikter. Resultatet blir förbluffande underbart.

Ett stort tack till dig, Eleonor, för ditt engagemang och avstressande sätt att leda kursen. Den här kursen rekommenderar jag till både dig som just börjat din andliga resa och till dig som är en ”gammal räv” inom området.

Du känner dig helt trygg i Eleonors enormt breda kunskap och erfarenhet. Utveckling sker under hela livet och det finns alltid något att lära.

Multidimensionell Livsvägledare Lena Maria Ellingsson, Umeå

default image

Du är otroligt kunnig och bra på att lära ut på ett sätt som passade mig perfekt. Man får jobba mycket själv men får de individuella nycklar som behövs för att komma vidare utifrån var man befinner sig. Dessutom är Du lättsam och jordnära och har mycket humor det gillar jag verkligen med dina utbildningar.

Camilla Karlin Engberg

default image

Utbildningen i intuitiv kanaliserad healing är inget annat än fantastisk! Med stor värme möter Eleonor en just där man är, och guidar en framåt på vägen som healer. Det är högt i tak, med utrymme för egen utveckling, reflektion och läkning. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som vill få förståelse för kanaliserad healing, och kunna arbeta med det på ett proffsigt sätt.

Therese Jarl

default image

Min Master Soul Purpose med Eleonor Amora

Samtalet börjar med ett glatt, igenkännande skratt, härligt att höra hennes röst IRL, för annars har jag bara chattat med henne via FaceBook.

Sedan fortsätter samtalet med att Eleonor berättar om mästar året 2018, energifrekvenserna som jobbar tillsammans med mig och siffran 2 är min Själsenergi och den står för ”samarbeten”men också nätverkande, sociala medier och framför allt fokus på MIG själv.....inte alls förvånande, med tanke på alla samarbeten jag skapat mig under de fyra åren som jag drivit Spirituellt.nu och det bästa av allt, året 2018 står för ännu fler samarbeten och expansion för mig. Min årscykel är 8 och talet 8 står för välstånd och bra ekonomiska möjligheter, och med detta en tydlig, fokuserad målbild. Eleonor kunde naturligtvis också förklara varför jag har problem med min vänster fot när jag trampar i och faktiskt har haft detta problem ett tag bakåt i tiden nu. Likaså kunde hon ”känna in” att jag haft högre ljud och tonfrekvenser i mina öron, att jag sovit dåligt och att jag har en tand med gammal amalgamfyllning som börjat spöka nu, sedan drygt 4 v tillbaka och som jag tänker dra i slutet av januari.

Jag berättade för Eleonor att jag har haft två allvarliga incidenter med mitt chakra system, kundalini och att jag vid dessa tillfällen varit tvungen att åka ambulans upp till AVC för att jag upplevt det som att jag bokstavligen skulle ”explodera” hemma i vardagsrummet men att alla värden var tipp-topp enligt ambulanssjukvården och ingen kunde förklara vad jag varit med om och varför. Allt började i samband med jordens energiförändring i Februari förra året (strax före en Transmedium kurs som Camilla E höll på Spirituellt.nu och på den kursen talade en högt uppsatt mästare via mig till alla kursdeltagare, med en urgammal visdom) han hade långt vitt skägg, en blå skimrande lång cape och huva på sig. Detta skapade tumult i mitt energisystem och jag blev oerhört stark vid den fysiska träningen efteråt och jag märkte att jag kunde styra min energi på egen hand, under min träning på gymmet. Nästa incident var några månader senare, men inte heller då kunde läkarna förklara det som hänt och jag blev hemskickad med ”om det händer igen får du komma tillbaka”.

Eleonor förklarade att hon upplevt samma sak, vid samma tillfälle och att detta var en förberedelse för våra kroppar att kunna ta emot den högre energin som är på väg till Jorden, någon gång i April, då det eventuellt kommer att ske en ny frekvenshöjning. Jag fick rådet att detoxa min kropp, framför allt min lever då jag har amalgam i systemet och är extra känslig för tungmetaller.

Min uppgift är att hjälpa, stötta, peppa, läka människor vilket jag redan gör sedan många år tillbaka och därmed har jag lärt mig mina lärdomar. Jag har mitt andliga team på Arcturus, med Arcturianerna och Ashtar Command (vilket jag redan visste då jag fått besök av dem en gång vid ett tillfälle som jag aldrig glömmer) jag fick besök självaste Kapten på skeppet som förklarade att ”nu var det dags för mig att åter ta min plats som Kapten på mitt skepp” att tiden var inne nu och detta var för drygt 1 år sedan. Han förklarade att mitt andliga team väntar på mig.

Den här sittningen med Eleonor Marklund bestod av flertalet aha upplevelser, igenkännanden och jag är både stolt, ödmjuk och tacksam inför all denna information som hon gav mig och som fick mig att inse min egen storhet, min egen visdom, min egen kunskap som jag besitter inom mig – den känslan som mina elever, klienter upplever när de kommer till mig för personlig utveckling, behandling, coachning, mentor samtal. Jag älskar mitt jobb och brinner för det och den känslan kände jag i Eleonor, min Själs syster <3

Carina Hammarsten www.spirituellt.nu

default image

Är du redo att möta det bästa i dig och vågar släppa taget om allt som hindrar dig, dina rädslor och självtvivel men behöver hjälp att få en puff framåt för att se klarare? Då är Eleonor precis rätt person att erbjuda den hjälpen.

Med sin varma person, sin lyhördhet, generositet, visdom, kärlek och medkännande förståelse för var du befinner dig lösgör hon dina blockeringar varsamt men kraftfullt. Eleonor frigör, läker, inspirerar, undervisar, stöttar och bemäktigar dig själv. Så att du också vågar äga ditt liv.

På ett högst personligt och genuint sätt berättar hon sanningen om dig själv så träffande och inkännande att du bara tar emot den med ett öppet sinne och tacksamhet. På ett tryggt och intuitivt sätt levererar Eleonor kunskap och nycklar till din egen frigörelse så att du kan reflektera över din egen Gudomlighet.

Inga diplom i hela världen kan ersätta den kunskap som Eleonor besitter inom sig och som hon så vackert och ärligt låter dig ta del av. Även om hon nu också råkar vara en mycket beläst och fantastisk kvinna så är hennes livserfarenheter ovärderliga att ta del av. Likt en alkemiker har hon förvandlat det självupplevda till Guld. Och en session med Eleonor är inte bara guld värd men jag skulle vilja påstå den är ett ovärderlig hjälp för dig om du vill släppa taget om det som hindrar dig att för alltid stråla din glans och hitta hem till dig själv.

Så tacksam för din healing, medialitet, sanning, intuitiva vägledning, hoppingivande samtal, tålamod, empati, öppna hjärta och att du på ett så lätt och rakt sätt exakt satte ord på mina känslor och tankar. Tack så mycket för de värdefulla insikterna du gav mig. Vandringskängorna åkte på igen och jag vågar fortsätta vandra min väg hem till en ljus och lycklig framtid. Välsigna dig du vackra och kloka och modiga starka kvinna.

Katharina

default image

Jag vill bara verkligen tacka dig för min vägledning i onsdags! Du fick mig att sluta tänka och börja följa min intuition (som sa åt mig att börja skriva till en blogg). Jag känner för första gången på såå länge att jag är i kontakt med min inre glädje och det känns helt fantastiskt och energifyllt.

Så all kärlek till dig! Du är otroligt duktig ❤

Kram

Astrid

default image

Det var så klockrent möte ända från början. Jag är verkligen häpen men också lättad över hur mycket saker du fick fram om mig och vad jag behöver. Du fick mig att förstå vad min vilsenhet och låga självkänsla bottnar i. Du är urproffsig på alla vis och jag rekommenderar dig varmt

kram <3

Marie

default image

Ville bara skriva och berätta lite om vad som hänt. Direkt efter vårt samtal så hade jag en grön drake jämte mig. Han följde med mig i några dagar. ?
Jag hade ganska ont i ryggen de kommande dagarna och det jobbade mycket kände jag. Min syn förändrades också och jag såg naturväsen mycket tydligare.
Allt har nu stillat sig men jag känner mig annorlunda på ett bra sätt. Lugn, mer trygg och ankrad. De rädslor jag kände känner jag fortfarande av men de är mer vaga och otydliga. Jag känner mig mer styrkt även om jag nu samtidigt känner mig lite off i huvudet. Mycket som ska smältas.
Tack för en mycket bra och insperande session. Kommer att återkomma längre fram ❤️

Kram

Emeli

default image

Jag gick igenom ett omskakande andligt uppvaknande som fick mig att ifrågasätta mycket som varit självklart i livet. Det andliga kom mycket närmare och det var både fantastiskt och skrämmande. Tack vare vägledning och stöd från Eleonor har den resan blivit tryggare och jag vågar utforska den biten av mig själv och universum.

Eleonor bryr sig verkligen om sina elever. Hon har ett varmt och rakt sätt som gör att det är lätt att få förtroende för henne och hon hjälper till på den nivån man själv befinner sig på, oavsett var den är. Ingen fråga är för dum eller för konstig.

Nathalie

default image

- Behöver du verktyg för att hantera och förbättra ditt och andras liv, lära dig om hur allt hänger ihop och bejaka den längtan du har inombords?
- Känner du att tillvaron kan vara så mycket bättre men det är svårt att finna din väg?
- Du vill komma i kontakt med andra människor som lever från hjärtat?
- Du vill vara en del av en gemenskap där du kan finna ditt sanna utryck och vara dig själv i alla delar?

Då ska du delta på någon av Eleonors kurser - det kommer att förändra ditt liv för alltid!

Jag har själv deltagit på flera av Eleonors kurser och det är verkligen så för mig.
Som en bonus träffar man underbara människor där en del blir vänner för livet.
Om man avsätter tid och bejakar sig själv i fantastiska omgivningar, då händer det något.

Jag har hittat mitt magiska inre ljus och min drivkraft, mycket på grund av dessa kurser.
Eleonor lotsar varsamt, rättframt, men framförallt från hjärtat på ett sätt som gör att det finns tillit och det finns mycket erfarenhet att ta del av för att få de verktyg man behöver i sitt eget liv.

André

default image

Att gå utbildningen till multidimensionellt medium hos Eleonor är det bästa jag har gjort.
Den är längre än andra mediumutbildningar, just för att man lär sig långt mkt mer än på andra mediumskolor.
Det öppnade en helt ny värld för mig. Jag hittade HEM, upptäckte vem jag är och vad jag är kapabel till, och Eleonor guidade mig hela vägen.

Eleonors sätt att undervisa är flexibelt och proffsigt, och hon kan verkligen ta eleverna precis så dom är och hjälpa var och en att utvecklas på sina egna villkor.

Jag är så glad att jag valde just denna utbildning.

Therese

default image

Eleonor är en duktig lärare som på ett rakt och enkelt sätt förmedlat sin stora kunskap till oss elever på mediumutbildningen. Uppläggningen av utbildningen med övningsuppgifter mellan kurstillfällena med uppföljning har varit särskilt värdefullt. Vi är mycket nöjda med utbildningen och vi har alla tagit ett stort kliv framåt i vår andliga utveckling. Stort tack!

Kristina, Håkan och Marianne

default image

Jag har mött många andliga lärare men Eleonor står ut i mängden. Hon är äkta,  och en sann inspiratör på många nivåer. Jag är bara så glad att jag valde denna kurs och att jag fått förmånen att ha Eleonor som lärare!

Nilla

default image

Kan varmt rekommendera kursen i medialt självförsvar för bra genomgång av hur vi blir attackerade och hur vi kan skydda oss och våra nära och kära, samt hjälpa andra att bli mer medvetna om att det sker på så många plan som vi inte alltid tänker på. Men ändå påverkas vi och vår hälsa. Fick själv många bra insikter och nya verktyg. Vi är alla en del av det som sker.

Cosmic Johanna https://www.facebook.com/studiovildblomma/

default image

Jag har, nyligen, deltagit på en av Eleonors kurser "Starwarrior".

Att jag är en Indigo visste jag, har protesterat mot det mesta (läs orättvisor) i mitt liv.

Har länge känt en lust att "kriga" mot dessa orättvisor, blev därför glad när jag hittade denna kursen. Kursdagarna har hjälpt mig att förstå mina "krigiska känslor" och att använda dem på ett vettigt sätt.

Eleonor gav mig "verktyg" som jag kan använda i både behandlingar med klienter och i min egen fortsatta utveckling.

Att arbeta med de olika energierna och elementen är både roligt och kärleksfullt, samtidigt som det är ett uppvaknande för hur mycket kraft vi alla har i oss.

Vi är alla födda med krafter, krafter som kan synas vara omöjliga. Omöjliga tills vi lärt oss hur de kan användas i mänsklighetens, och Moder Jords, helande.

Det var inte bara hårt arbete, vi (kursdeltagare o Eleonor) skrattade och hade en varm och trygg gemenskap som stärkte oss alla i vår utveckling till STJÄRNKRIGARE .

Tack Eleonor för härliga och insiktsfulla dagar.

Carina Leifsdotter

default image

Jag hade min första vägledning med Eleonora för några dagar sedan. Trots ett jordklot mellan oss var hon otroligt klarsynt, inte bara på min situation i livet utan även på min kropps behov; allt ifrån näringsbehov till energiobalanser och chakrablockeringar. Hon hade förklaring på min hörsel som blivit sämre, min brist på inre styrka som blivit svagare och på min kärleksrelation som kännts förvirrande.

Jag går gärna till olika healers och vägledare och tycker ofta att de hjälper, men vägledningen med Eleonora var så djupgående, glasklar, intuitiv och bortom vad jag någonsin upplevt tidigare att den förtjänar att kommenteras.

En one-of-a-kind upplevelse värt varenda penning.

Tina

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors