Regler på kursgården

SHARE

 • Vi har rökfritt på gården och under de dagar som du ska tillbringa hos oss, så är du rökare behöver du ha med t ex nikotinplåster eller liknande. Det räcker inte om du röker när du är ute och går, för det sitter kvar i kläder och hår samt hud, och vi har fattat det beslutet eftersom det rör allas vår inomhusmiljö sedan. (Ps. Vi är peppande och förstående med er som har ett nikotinbreak under de dagar ni är hos oss, och alla har än så länge lyckats jättebra!)
 • Då vi har många doftkänsliga så vill vi att alla undviker syntetiska och/eller starka parfymer.
 • Tamponger får INTE spolas ned i toaletten (vi rekommenderar för övrigt att man börjar med menskopp om man inte redan gjort det, då det är bättre för både hälsa och natur).
 • Om du uppfattas som väldigt obalanserad eller med psykisk ohälsa så har Eleonor Amora rätt att neka fortsatt vistelse på kursgården alternativt kan neka boende på kursgården. Vi hänvisar då till annat boende som deltagaren får bekosta själv.
 • Då vi delar vårt hem med våra kursdeltagare så behöver du vänta i 3 månader innan du kommer till din kurs på gården om du eller någon i din nära familj vaccinerat sig mot influensa eller rotavirus, då dessa vaccin är synnerligen smittsamma efteråt och då vi inte gillar sjukdomar som t ex magsjuka. Tack för förståelse och respekt för vårt beslut, och du är varmt välkommen efter denna tid!

  För den som undrar om var man kan lära sig mer om detta, så rekommenderar jag boken Vaccinationer: Risker och skador av Mayer Eisenstein & Neil Z Miller, eller att ni laddar ned dr Jackie Swartz bok: Vaccinationer – Fördelar och Nackdelar – Jackie Swartz

 • Lunchen är cirka 1,5 timme, så att man både ska hinna äta och vila en liten stund. Tro mig, de timmar ni lyssnar och tränar är fullt tillräckliga för att ni ska sova som stockar ändå. Ofta blir man jättetrött efter kursdagarna, och det är precis i sin ordning. Var gärna inkännande och lyssna på dina kurskamrater om de behöver lite egentid och tystnad. Behöver du själv egentid så var gärna tydlig och säg detta, eller gå ut en stund och njut av den vackra naturen.
 • Kom ihåg att kommunikation är A och O på kursgården – är du trött en dag och behöver vila lite extra så säger du till om det. Är det något du inte förstått som vi gått igenom på kursen så ber du oss att gå igenom det tydligare under kursdagarnas gång. Vårt fokus är att man ska vara nöjd efter en kurshelg hos oss, men du behöver ta eget ansvar för din utbildning och fråga när informationen är i aktivt minne. Du kan således inte kräva genomgång av kursinformation efter att kursen avslutats.
 • Djuren sköter vi om och vill inte att någon annan matar, ens för att vara snäll, men säg gärna till om du vill träffa dem! Pga smittorisk vill vi inte att deltagare besöker stallar eller hönshus.
 • Våra djur är våra familjemedlemmar och skall behandlas med respekt och vänlighet.
 • Vi har nolltolerans när det rör alkohol under din vistelse här, och vill inte att du intar det även om du skulle äta ute under dessa dagar. Vi har även nolltolerans när det rör andra former av klassificerade droger.
 • Då det är många som delar tak så önskar vi att det är tyst och lugnt senast klockan 21, och att aktivitet på morgonen som tidigast börjar klockan 8:30.
 • Om du har någon form av sjukdom där du tar läkemedel så behöver vi veta om det, och då har vi ett medicinskåp som du får låsa in detta i så att varken barn eller djur kommer åt dessa. Naturligtvis låser vi inte ute dig från det!
 • Äter du någon form av mediciner eller är diagnosticerad med någon sjukdom så vill vi veta det innan ditt deltagande på kurs hos oss. Lider du för närvarande från eller har du tidigare fått diagnos med något av följande tillstånd eller liknande? Depression, schizofreni, paranoia, parafili, bipolär, alkohol-eller drogmissbruk? Om du svarar ja på någon av dessa, kontakta oss för att ge oss mer information innan du deltar på kurser.
 • Vid aggression eller annat otrevligt beteende mot kursdeltagare eller övriga så har vi rätt att neka fortsatt vistelse på kursgården samt deltagande i kurs.
 • Respekt gentemot arbetstider och Eleonor Amoras privatliv skall visas, annars har Eleonor Amora rätt att avstå fler behandlingar/sessioner och att avbryta utbildning. Ev innestående betalning är då att anse som förverkad.

 

Är det några frågetecken så maila gärna till info@eleonoramora.se

Bryter någon mot dessa husregler så har vi rätt att avsluta vistelsen hos oss.

Varmt välkommen,
och vi hoppas att din vistelse hos oss blir trevlig och fylld med kunskap!

Eleonor Amora med familj

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors