Soul Core Program

Bara för dig som är redo att möta dig själv!

Känner du att tiden pockar på för att göra det du verkligen är menad att göra av ditt liv?
Känner du att du behöver finna vem du är? Utan rädslor, skuggor och din gamla ryggsäck?
Vill du få tillgång till din fulla kraft utan att vara rädd för den?

Soul Core är ett program för dig som är redo att möta dig själv.
Ett program där du dyker ned mitt i din kärna utan att blunda, för att återfödas som Fågel Fenix i hela din kraft och din styrka efter att du kastat av dig alla dina mönster och skrämt dina skuggor på flykten.

Vi jobbar med att integrera din intuition i ditt vardagliga liv utan rosa fluff och dimridåer.
Att vara knivskarp i sitt jag handlar om att erkänna hela dig.
Inklusive din intuition samt känslighet och hur du kan tillämpa dessa för att bli hel.

Oavsett om du vill växa och göra något nytt med ditt liv eller vill stå i din fulla kraft på ditt ordinarie arbete,  så är detta dagar som kommer att förändra hela ditt liv.

Hardcore för själen.

Om du vågar.

Soul Core är Soul Care.

Upplägg:

 • Uppstartsmöte om 2 dagar (första dagen kl 12-17, andra dagen kl 10-16) för att klargöra målet för året, där vi även går igenom blockeringar och styrkor.

 • 2 x 2 dagar tillsammans i kärngruppen där vi djupdyker i de frågor som är aktuella för att lösgöra din potential.

 • Totalt 6 dagar på kursgården.

 • 4 st 90 minuters sessioner på distans via Skype/telefon eller på plats på kursgården. I dessa ingår även de frekvensbehandlingar vi ser att du behöver under denna tid.

 • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg.

 • Fri e-mailkontakt under hela perioden.

 • Individuellt anpassade meditationer, övningar samt skräddarsydda filmer online för att finna ditt själsliga ursprung, och därmed möta din själs längtan och optimala tillväxt.

 • Pris: 49.999 inkl moms och är fullt avdragsgilla som personlig utveckling om du har eget företag. Vi erbjuder räntefri delbetalning genom vår samarbetsparter.

 • Max antal på programmet är 4 personer.

 • Innehållet skapas med dig som utgångspunkt och utifrån dina behov.

 • Programmet kräver 100% engagemang och att du är redo för att sluta skylla ifrån dig, och istället ta steget framåt för att leva det liv du vill leva.

Detta program samt de individuella kursdagarna är otroligt populära bland företagare som vill rensa på djupet, och utveckla sina förmågor för att komma framåt med stormsteg!

Se även Soul Core Mentorprogram.

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se 8 december, 2017

<< Prev
Next >>

Smakprov på filmer

Kontakta oss gärna!

Play Cover Track Title
Track Authors