0%

Soulcore Program

Bara för dig som är redo att möta dig själv!

Känner du att tiden pockar på för att göra det du verkligen är menad att göra av ditt liv?
Känner du att du behöver finna vem du är? Utan rädslor, skuggor och din gamla ryggsäck?
Vill du få tillgång till din fulla kraft utan att vara rädd för den?

Soulcore är ett program för dig som är redo att möta dig själv.
Ett program där du dyker ned mitt i din kärna utan att blunda, för att återfödas som Fågel Fenix i hela din kraft och din styrka efter att du kastat av dig alla dina mönster och skrämt dina skuggor på flykten.

Vi jobbar med att integrera din intuition i ditt vardagliga liv utan rosa fluff och dimridåer.
Att vara knivskarp i sitt jag handlar om att erkänna hela dig.
Inklusive din intuition samt känslighet och hur du kan tillämpa dessa för att bli hel.

Oavsett om du vill växa och göra något nytt med ditt liv eller vill stå i din fulla kraft på ditt ordinarie arbete,  så är detta dagar som kommer att förändra hela ditt liv.

Hardcore för själen.

Om du vågar.

Soul Core är Soul Care.

Upplägg:

 • Uppstartsmöte om 2 dagar (första dagen kl 12-17, andra dagen kl 10-16) för att klargöra målet för året, där vi även går igenom blockeringar och styrkor.

 • 2 x 2 dagar tillsammans i kärngruppen där vi djupdyker i de frågor som är aktuella för att lösgöra din potential.

 • Totalt 6 dagar på kursgården.

 • 4 st 90 minuters sessioner på distans via Skype/telefon eller på plats på kursgården. I dessa ingår även de frekvensbehandlingar vi ser att du behöver under denna tid.

 • Hemuppgifter och kontinuerliga uppföljningar av dina framsteg.

 • Fri e-mailkontakt under hela perioden.

 • Individuellt anpassade meditationer, övningar samt skräddarsydda filmer online för att finna ditt själsliga ursprung, och därmed möta din själs längtan och optimala tillväxt.

 • Pris: 49.999 inkl moms och är fullt avdragsgilla som personlig utveckling om du har eget företag. Vi erbjuder räntefri delbetalning genom vår samarbetsparter.

 • Max antal på programmet är 4 personer.

 • Innehållet skapas med dig som utgångspunkt och utifrån dina behov.

 • Programmet kräver 100% engagemang och att du är redo för att sluta skylla ifrån dig, och istället ta steget framåt för att leva det liv du vill leva.

Detta program samt de individuella kursdagarna är otroligt populära bland företagare som vill rensa på djupet, och utveckla sina förmågor för att komma framåt med stormsteg!

Se även Soul Core Mentorprogram.

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

När jag bokade individuella kursdagar på gården så hade jag inte en aning om vad som väntade…
På vägen dit satt jag i bilen och funderade på mina förväntningar och kom fram till att det bästa för mig var att komma dit som ett blankt papper som det skulle skrivas en historia i.

OCH så blev det! Det var dagar fyllda av upplevelser och öppnande av nya dörrar och insikter som kom!

Det jag upplevde de dagarna gjorde att jag påbörjade en resa för att hitta hem i mig själv.

Det dök upp väsen, jag fick ett av mina tidigare namn till mig, lära mig om energiarbete och besöka magiska kraftplatser-och det var inte allt!
Magin som dök upp då har växt allteftersom och är nu en naturlig del av min tillvaro.

Jag var hela tiden guidad av Eleonor på ett intuitivt och varmt sätt som gav mig trygghet i det nya.
Kursgården i sig har energier som ger väldigt bra förutsättningar för att kunna checka ut från sin vanliga vardag och fokusera på sig själv.!

Går man och letar i tillvaron och känner en inre tomhet så är det här en väldigt bra början för att påbörja letandet och hitta orsaken till tomheten.
Så var det för mig!

Om man har saker som man vet man bär på som man inte har en bra förklaring till så är det här också ett bra sätt att utforska det området.

Allt gott!

André

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

Smakprov på filmer

Kontakta oss gärna!

Play Cover Track Title
Track Authors