MASTER SOUL PURPOSE

MASTER SOUL PURPOSE
9 januari, 2018

Min Master Soul Purpose med Eleonor Amora

Samtalet börjar med ett glatt, igenkännande skratt, härligt att höra hennes röst IRL, för annars har jag bara chattat med henne via FaceBook.

Sedan fortsätter samtalet med att Eleonor berättar om mästar året 2018, energifrekvenserna som jobbar tillsammans med mig och siffran 2 är min Själsenergi och den står för ”samarbeten”men också nätverkande, sociala medier och framför allt fokus på MIG själv…..inte alls förvånande, med tanke på alla samarbeten jag skapat mig under de fyra åren som jag drivit Spirituellt.nu och det bästa av allt, året 2018 står för ännu fler samarbeten och expansion för mig. Min årscykel är 8 och talet 8 står för välstånd och bra ekonomiska möjligheter, och med detta en tydlig, fokuserad målbild. Eleonor kunde naturligtvis också förklara varför jag har problem med min vänster fot när jag trampar i och faktiskt har haft detta problem ett tag bakåt i tiden nu. Likaså kunde hon ”känna in” att jag haft högre ljud och tonfrekvenser i mina öron, att jag sovit dåligt och att jag har en tand med gammal amalgamfyllning som börjat spöka nu, sedan drygt 4 v tillbaka och som jag tänker dra i slutet av januari.

Jag berättade för Eleonor att jag har haft två allvarliga incidenter med mitt chakra system, kundalini och att jag vid dessa tillfällen varit tvungen att åka ambulans upp till AVC för att jag upplevt det som att jag bokstavligen skulle ”explodera” hemma i vardagsrummet men att alla värden var tipp-topp enligt ambulanssjukvården och ingen kunde förklara vad jag varit med om och varför. Allt började i samband med jordens energiförändring i Februari förra året (strax före en Transmedium kurs som Camilla E höll på Spirituellt.nu och på den kursen talade en högt uppsatt mästare via mig till alla kursdeltagare, med en urgammal visdom) han hade långt vitt skägg, en blå skimrande lång cape och huva på sig. Detta skapade tumult i mitt energisystem och jag blev oerhört stark vid den fysiska träningen efteråt och jag märkte att jag kunde styra min energi på egen hand, under min träning på gymmet. Nästa incident var några månader senare, men inte heller då kunde läkarna förklara det som hänt och jag blev hemskickad med ”om det händer igen får du komma tillbaka”.

Eleonor förklarade att hon upplevt samma sak, vid samma tillfälle och att detta var en förberedelse för våra kroppar att kunna ta emot den högre energin som är på väg till Jorden, någon gång i April, då det eventuellt kommer att ske en ny frekvenshöjning. Jag fick rådet att detoxa min kropp, framför allt min lever då jag har amalgam i systemet och är extra känslig för tungmetaller.

Min uppgift är att hjälpa, stötta, peppa, läka människor vilket jag redan gör sedan många år tillbaka och därmed har jag lärt mig mina lärdomar. Jag har mitt andliga team på Arcturus, med Arcturianerna och Ashtar Command (vilket jag redan visste då jag fått besök av dem en gång vid ett tillfälle som jag aldrig glömmer) jag fick besök självaste Kapten på skeppet som förklarade att ”nu var det dags för mig att åter ta min plats som Kapten på mitt skepp” att tiden var inne nu och detta var för drygt 1 år sedan. Han förklarade att mitt andliga team väntar på mig.

Den här sittningen med Eleonor Marklund bestod av flertalet aha upplevelser, igenkännanden och jag är både stolt, ödmjuk och tacksam inför all denna information som hon gav mig och som fick mig att inse min egen storhet, min egen visdom, min egen kunskap som jag besitter inom mig – den känslan som mina elever, klienter upplever när de kommer till mig för personlig utveckling, behandling, coachning, mentor samtal. Jag älskar mitt jobb och brinner för det och den känslan kände jag i Eleonor, min Själs syster <3