MASTER SOUL PURPOSE-SESSION

MASTER SOUL PURPOSE-SESSION
14 mars, 2018

Är du redo att möta det bästa i dig och vågar släppa taget om allt som hindrar dig, dina rädslor och självtvivel men behöver hjälp att få en puff framåt för att se klarare? Då är Eleonor precis rätt person att erbjuda den hjälpen.

Med sin varma person, sin lyhördhet, generositet, visdom, kärlek och medkännande förståelse för var du befinner dig lösgör hon dina blockeringar varsamt men kraftfullt. Eleonor frigör, läker, inspirerar, undervisar, stöttar och bemäktigar dig själv. Så att du också vågar äga ditt liv.

På ett högst personligt och genuint sätt berättar hon sanningen om dig själv så träffande och inkännande att du bara tar emot den med ett öppet sinne och tacksamhet. På ett tryggt och intuitivt sätt levererar Eleonor kunskap och nycklar till din egen frigörelse så att du kan reflektera över din egen Gudomlighet.

Inga diplom i hela världen kan ersätta den kunskap som Eleonor besitter inom sig och som hon så vackert och ärligt låter dig ta del av. Även om hon nu också råkar vara en mycket beläst och fantastisk kvinna så är hennes livserfarenheter ovärderliga att ta del av. Likt en alkemiker har hon förvandlat det självupplevda till Guld. Och en session med Eleonor är inte bara guld värd men jag skulle vilja påstå den är ett ovärderlig hjälp för dig om du vill släppa taget om det som hindrar dig att för alltid stråla din glans och hitta hem till dig själv.

Så tacksam för din healing, medialitet, sanning, intuitiva vägledning, hoppingivande samtal, tålamod, empati, öppna hjärta och att du på ett så lätt och rakt sätt exakt satte ord på mina känslor och tankar. Tack så mycket för de värdefulla insikterna du gav mig. Vandringskängorna åkte på igen och jag vågar fortsätta vandra min väg hem till en ljus och lycklig framtid. Välsigna dig du vackra och kloka och modiga starka kvinna.