0%

The Unfuckwithable

SHARE


Ytterån, 19 februari 2018

Idag är jag arg och ledsen.

Arg för att det är så många inom det andliga som förtränger sina känslor och där LoA (Law of Attraction/Lagen om Attraktion) är den mest missförstådda universella lag som finns där den i dagens form hjälper till att förtrycka känslor eftersom ilska och liknande anses fult. Det finns till och med en bild i The Secret (en bok som jag dessvärre rekommenderat för många) där känslor namnges och värderas som bra eller dåliga.

Jag har ledsnat på att se mina vänner och klienter inom det andliga drabbas av levercancer för att vi är så sabla inlärda att vi ska hålla tillbaka våra känslor, och jag är ledsen för att jag idag fick ännu ett dödsbud där en vän och medkrigare gått vidare. Levern lagrar förträngd ilska och bitterhet, och det har börjat visa sig ett tydligt mönster. Ett mönster som vi behöver bryta!

Många inom det andliga har valt den andliga vägen just för att de haft ett tufft liv som gjort att de börjat fundera rörande meningen med livet.. och många har levt i familjer av narcissister där barn hållits på mattan – kontrollerade och värderade utifrån hur väl de skött sig utåt. Båda varianterna har skapat olika mekanismer som gör att vi har lätt att förtränga sk negativa känslor. (Just nu stör det mig att de ens packeteras som negativa!)

Känslor har förtryckts och förträngts, och att dessutom växa upp i Sverige – landet Mellanmjölk där Indigon aldrig riktigt passar in – har inte gjort det lättare att visa känslor eftersom vi förväntas le och tycka att allt är lagom.

Nu är det fan i mig NOG med det!

Nu är det NOG av att vara fina flickor och inte få svära bara för att man är andlig – och tro mig, jag har fått mina pikar under åren för att jag inte bara lär ut om Änglar utan är en typisk Indigo med många känslor och ibland ett hett humör. Till och med då ska det värderas hur mycket LJUS man bär om man är arg – what the fuck liksom?! Känslor är KÄNSLOR och det är inte farligt med ilska om den hanteras på ett sunt vis.

Så nu säger jag NEJ till allt detta trams och skapar UNFUCKWITHABLE-kursen där vi fokuserar på att KÄNNA våra känslor och bli bekväma med att uttrycka dem! Jag ska dessutom göra gratis onlinemeditationer och vrålsessioner för ALLA de som inte kan komma hit.

Vi ska lösgöra känslor genom att vråla i skogen, genom att gråta vid sjön, genom att svära och skratta.

Genom rörelse, genom stillhet, genom att finna den som är du. Vi kommer att tillåta oss att vara för mycket eller för lite och bara låta allt komma som det ska.

Att förtränga är ALDRIG rätt! Men att känna och frigöra cellminnen kan aldrig vara fel!

Nu säger jag NEJ till den här masstransen inom det andliga!

Nu drar jag mitt strå till stacken för att lösgöra alla dessa känslor – och där vi till sist når ett verkligt lugn, inte ett genom att förtränga de vi är och det vi varit med om.

 

Mer om detta kommer under våren 2018.

⭐️ Eleonor Amora – the Unfuckwithable ⭐️

 

Tills vidare kan ni lyssna på denna:

För att läsa mer om Indigo, läs här: http://www.eleonoramora.se/den-nya-generationen/

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors