0%

UNFUCK

SHARE

 


UNFUCK fick sin uppkomst genom texten ovan, men fortsatte sedan som en ordlek eftersom Eleonor Amora ofta pratar om att se igenom illusionen och att ta sig ur våra inrutade mönster och den lilla låda som många befinner sig i.

Vem har satt dig i ett fack och namngett detta med olika egenskaper och påståenden för att beskriva vem du är? Du själv eller andra? Är du nöjd med detta?

Många sitter fast i illusionen om den värld vi lever i, oavsett om det rör det falska Matrix som omger jorden och som gör att många glömt vilka de är, eller läkemedelsindustrin och NWO som ligger bakom det enorma pengasystem som styr jordens befolkning. I den mediala världen så innebär det ofta att sitta fast i LoA (Lagen om Attraktion) där en stor del av de andliga utövarna knappt vågar prata om allt som finns i de olika dimensionerna, och lever i förnekelse när det rör de olika krafter som kan påverka oss positivt eller negativt.

UNFUCK kommer att vara en ny plattform där föreläsningar och intervjuer och liknande delas, där vi inte räds att tala om något som är  intressant, spännande och viktigt!

För oss alla som vägrar leva i ett fack – och som tänker slå oss fria från det falska Matrixet!
UNFUCK yourself – tillsammans med oss!

Mer information kommer under våren 2018.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors