0%

VIP tillsammans med Eleonor Amora

VIP är individuella dagar då en person som av olika skäl inte vill delta i program eller workshops i grupper kommer till Eleonor Amora för att få hennes fulla fokus under upp till 4 dagar. Dessa dagar är mycket populära hos t ex chefer och offentliga personer, och går även att få ONLINE, där du får upp till 5 timmar per dag med Eleonor Amora via Skype eller Zoom.

Under dessa dagar har du möjlighet att delta i individuella workshops och program (se menyn), men även få vägledning och coachning samt healing och behandlingar. Det går även att inkludera visningar av speciella naturområden – både på plats och via livesändning. Vill man så ingår det personligt skapade meditationer. Eleonor Amora kan även arbeta med specifik information från sina böcker, och djupdyka i dessa ämnen.

Är du på plats så kan det ingå att ni tillsammans skapar nyttiga och energifyllda måltider tillsammans – är det ONLINE så kan du lära dig hur du gör hemma hos dig själv, med exakt rätt ingredienser för din hälsa.

 

 

För dig som vill se vad som finns på andra sidan nyckelhålet!

Varje dag kostar från 9.999 skr inkl moms och det är mest populärt att boka 3 dagar, men det går även att boka 1.

För fler än 1 deltagare, vänligen kontakta oss för prisinformation.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Referenser individuella

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

När jag bokade individuella kursdagar på gården så hade jag inte en aning om vad som väntade…
På vägen dit satt jag i bilen och funderade på mina förväntningar och kom fram till att det bästa för mig var att komma dit som ett blankt papper som det skulle skrivas en historia i.

OCH så blev det! Det var dagar fyllda av upplevelser och öppnande av nya dörrar och insikter som kom!

Det jag upplevde de dagarna gjorde att jag påbörjade en resa för att hitta hem i mig själv.

Det dök upp väsen, jag fick ett av mina tidigare namn till mig, lära mig om energiarbete och besöka magiska kraftplatser-och det var inte allt!
Magin som dök upp då har växt allteftersom och är nu en naturlig del av min tillvaro.

Jag var hela tiden guidad av Eleonor på ett intuitivt och varmt sätt som gav mig trygghet i det nya.
Kursgården i sig har energier som ger väldigt bra förutsättningar för att kunna checka ut från sin vanliga vardag och fokusera på sig själv.!

Går man och letar i tillvaron och känner en inre tomhet så är det här en väldigt bra början för att påbörja letandet och hitta orsaken till tomheten.
Så var det för mig!

Om man har saker som man vet man bär på som man inte har en bra förklaring till så är det här också ett bra sätt att utforska det området.

Allt gott!

André

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

Play Cover Track Title
Track Authors