0%

VIP tillsammans med Eleonor Amora

VIP är individuella dagar då en person som av olika skäl inte vill delta i program eller workshops i grupper kommer till Eleonor Amora för att få hennes fulla fokus under upp till 4 dagar. Dessa dagar är mycket populära hos t ex chefer och offentliga personer, och går även att få ONLINE, där du får upp till 5 timmar per dag med Eleonor Amora via Skype eller Zoom.

Under dessa dagar har du möjlighet att delta i individuella workshops och program (se menyn), men även få vägledning och coachning samt healing och behandlingar. Det går även att inkludera visningar av speciella naturområden – både på plats och via livesändning. Vill man så ingår det personligt skapade meditationer. Eleonor Amora kan även arbeta med specifik information från sina böcker, och djupdyka i dessa ämnen.

Är du på plats så kan det ingå att ni tillsammans skapar nyttiga och energifyllda måltider tillsammans – är det ONLINE så kan du lära dig hur du gör hemma hos dig själv, med exakt rätt ingredienser för din hälsa.

 

 

För dig som vill se vad som finns på andra sidan nyckelhålet!

Varje dag kostar från 9.999 skr inkl moms och det är mest populärt att boka 3 dagar, men det går även att boka 1.

För fler än 1 deltagare, vänligen kontakta oss för prisinformation.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Play Cover Track Title
Track Authors